En '95 Ford Rangers Bäddmått Specifikationer

Den 1995 Ford Ranger är en andra generationens modell av Fords mest sålda raden av små pickup lastbilar. Denna modell år kännetecknas av sina rundade kanter och mer aerodynamisk utseende. Standard versioner av 1995 Ranger bära en traditionell, slät-fodrad sängen medan "Splash" modellerna har en steg-sida säng. Ranger popularitet över hela USA fortsatte med 1995 års modell, och det var den mest sålda liten pickup i landet för det året. Mått och kapacitet

På alla modeller av 1995 Ford Ranger, mäter flaket 69.4 inches bred. Regelbundna och Super Cab klippningar mäter 6 meter i längd och har en lastkapacitet på 37 kubikfot. Den långa bädden ger en extra fot, mäter 7 meter i längd, med lastkapacitet på 44 kubikfot. Flare-side "Splash" modellerna har samma dimensioner som vanliga modeller och finns inte tillgängliga med en lång säng alternativet.
Funktioner

1995 Ford Ranger pickup har ett gångjärn baklucka med en låsande handtag som släpper sänka och lås för att säkra. Bakluckan är avtagbar. Alla modeller har en bakre stötfångare, Splash modeller också ha ett steg på varje sida av sängen bara bakom hytten. En glidande bakrutan mellan hytten och sängen är standard på Splash modeller och tillval för alla andra.
Halningskapacitet och specifikationer
p Alla vanliga hyttmodeller för 1995 Ford Ranger har en maximal dragkapacitet på 6000 pounds. Splash modeller har en kapacitet bas nyttolast av 1,050 pounds, standard och lång säng modeller har en lastkapacitet på 1250 pounds. Super hyttmodeller kan dra upp till 5,900 pounds. Splash super hytterna har en kapacitet bas nyttolast på 1000 pounds medan standard och lång säng super hytter båda har en kapacitet bas nyttolast på 1200 pounds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143773.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.