Specifikationerna för en 1987 Dodge Dakota

Dodge introducerade Midsize Dakota för 1987 års modell. Kombinera hantering och bränsleeffektivitet kompakt truck med en lastkapacitet nära den för en full-size lastbil, Dakota vädjar till pendlare som behöver extra lastutrymme. Dodge erbjuder 1987 Dakota i basen, SE och LE utföranden. Motorer och Transmission

Finns på 1987 Dodge Dakota tvåhjulsdrift versionen är en 2,2-liters fyrcylindrig motor med 96 hästkrafter. Två-och fyra-hjulsdrivna versionerna av trucken kan även komma med en valfri 3,9-liters V-6 motor med 125 hästkrafter. Den Dakota levereras med en vanlig femväxlad manuell växellåda eller möjligheten av en tre-växlad automatlåda.
Fjädring, bromsar och styrning

tvåhjulsdrift Dakotas komma med en helt individuell hjulupphängning med övre och undre länkarmar och spiralfjädrar, tillsammans med en solid axel på bladfjädrar i bak. Fyrhjulsdrift Dakotas ersätta en torsion bar för framvagnen. Alla Dakotas har frontlyft ventilerade skivbromsar och självjusterande bakre trumbromsar. Tvåhjulsdrift modeller har rack-and-pinion styrning, medan fyra-hjulsdrivna modeller har parallellogram styrning.
Mått och nyttolast

1987 Dodge Dakota kom i två storlekar. Den mindre modellen har en 112,9-tums hjulbas med en 6,5-fots flaket, medan den större modellen har en 123,9-tums hjulbas och en 8-fot säng. Den Dakota levereras med standard 14-tums hjul, med 15-tums hjul som finns på fyra-wheel-drive version. Trucken har en nyttolast utbud av 1250 kg. till £ 2550. och en dragkrok på upp till 5500 £. Du kan enkelt ta bort Dakota bakluckan för att rymma längre laster. Addera Interiör

Interiören i 1987 Dodge Dakota har tre passagerarsäten och ryggstöd som lutar framåt för att avslöjar förvaringsutrymme bakom sätena. Tyg stolar med vinyl trim, en utdragbar mugghållare och dubbla speglar finns också som standard. Den Dakota instrumentbräda liknar en bils streck men innehåller fler mätare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143761.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.