Overhead Specifikationer för Cummins ISX 565 Diesel Engine

ISX 565 är en dieselmotor som är gjord av det amerikanska bilföretaget, Cummins. Den 565 är den största och mest kraftfulla versionen i ISX linje. Denna motor är avsedd att användas i stora lastbil som är avsedda för industriell sjöfart, eller för tunga maskiner och utrustning som förknippas med bygg-och jordbruk. ISX 565 gjordes för att vara hållbara och bränslesnåla. Kamaxel och Specifikationer Ventil

Cummins ISX 565 dieselmotor har dubbla överliggande kamaxlar, vilket elektroniskt driver motorns intag och avgasventiler. Båda dessa elektroniskt styrda kamaxlar är avsedda att injicera förbränningen blandningen i de 24 ventilerna i denna motor på effektivast möjliga sätt. När kamaxlarna injicera förbränningsblandningen, höjer ISX s cylindern variabel geometrisk turboladdare densiteten hos luften, vilket tvingar induktion och ökar kraft och kapacitet vridmoment. Kamaxlarna använder Cummins högtryckssystem bränsleinsprutning för att slutföra denna process.
Övriga ISX 565 Information

ISX är kapabel att producera maximalt 1850 mul-pounds vridmoment när den arbetar vid 1200 varv per minut. Guvernören av ISX tillåter inte det att fungera på över 2.000 rpm. ISX 565 s märkeffekt är 565 hästkrafter och kopplingsingreppet vridmoment är 1.000 fot-pounds.
General Motor Information

ISX 565 har sex cylindrar och använder belastning baserad hastighetskontroll för att öka bränsleekonomi. Smörjsystemet av denna motor rymmer högst 14 liter olja. Den kylda avgaser cirkulationssystem syftar också till att öka bränsleeffektiviteten. Den torra vikten av ISX 565 är 2,940 pounds. Den torra vikten återspeglar motorns vikt med inget bränsle och ingen av de nödvändiga fluider.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143757.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.