Så här ändrar Isuzu Trucks

För bilentusiaster, det finns inget mer givande än att modifiera fordon för att passa deras specifika behov. Isuzu lastbilar är en av de mer populära fordon att ändra. Anpassa en Isuzu lastbil, trots utmanande för oerfarna bilentusiaster, låter Isuzu ägare för att skapa ett fordon som är unikt och uppskattat. Instruktioner
1

Lägg en anpassad färg jobb. Ingenting gör en Isuzu lastbil mer unik än dess färg jobb. Det finns ett brett spektrum av idéer tillgängliga när beslut fattas om en lack för Isuzu lastbilar. Möjligheter till anpassade måla jobb inkluderar användning av dekaler eller schabloner, luft borstning, en exotisk färg färg och en ursprunglig färg designen (lastbil ägarens initialer eller lågor). Proffs bör tillhandahålla anpassade måla jobb för att garantera en ren yta.
2

Drop kroppen av Isuzu. Tappa eller sänka kroppen av lastbilen helt enkelt betyder att sänka bilens fjädring, gör kroppen av lastbilen lägre till marken. Tappa kroppen av en Isuzu lastbil är inte en lätt modifiering och bör utföras av en erfaren mekaniker.
3

Lägg skålade säten till interiören. Skålade säten sitter lägre på golvet i lastbilen och lägga en helt unik look. Skålade säten finns i en mängd olika färger och tyger, inklusive läder, vinyl och tyg.
4

Lägg till en ny uppsättning hjul. Enligt www.sporttruck.com RTE 66 hjul är en av de mer populära märken. Dessa fälgar finns i 17 - till 24-tums diameter och alla av dem är gjorda av 100 procent billet aluminium Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143736.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.