Bränsleekonomin för 2004 Silverado SS

Den 2004 Chevrolet Silverado SS är en 4 -dörrars , 5 - passagerare full storlek pickup. Den finns i en enda trim , Extended Cab kort säng . Den bränsleekonomin är genomsnittet för en lastbil av dess storlek . Fuel Economy

Silverado SS har en standard 6,0 - liters , V8 , 345 - hästars motor som får 13 mpg i staden och 17 mpg på landsväg . Den levereras som standard med en 4 - växlad automatlåda överväxel . Bränsletanken har en kapacitet på 26 liter och det tar vanlig blyfri bensin .
Styrning och specifikationer Suspension

Silverado SS har kort och lång upphängningsarm front , en främre krängningshämmare och Krängningshämmare fjädrar fram . Den har blad fjädring bak och fjädrar , re - cirkulerande boll styrning , och 4 - hjul fram och bak ventilerade skivbromsar . Den levereras med 20 - tums hjul silver legering och en full - size stål reservdäck.
Säkerhetsuppgifter

Silverado SS har 4 - hjuliga anti - låsningsfria bromsar ( ABS ) , varselljus , monterade ett centralt högt bromsljus , sidostänger inverkan , och förare och passagerare krockkuddar inverkan med närvarogivare . Den har ett överfallslarm och en tillgänglig tracker och säkerhetssystem .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143732.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.