Hur du väljer ett Truck & Matchande Lastbil Camper

En lastbil och en husbil kan vara ett billigare alternativ till ett fritidsfordon. Campare är idé för enstaka semesterfirare och campare med små familjer eller de som lägret med en kompis eller två. En husbil kommer att göra en en-gång längdskidåkning resa mindre ansträngande än i en vanlig bil. Du kan dra över till en rastplats, laga en fullständig måltid och ta en tupplur på ett sätt som du inte kan göra i en bil eller en lastbil utan en husbil. Saker du behöver
CAT skala
Måttband
Portable Scale
Visa fler instruktioner
Välja en Camper Första
1

Bestäm syftet med din husbil och de människor som med största sannolikhet kommer njuta av det med dig om sina arbetskamrater eller din make och barn.
2

Bestäm dina prispunkter och vad du är villig att betala. Campare som glider ut och sträcker sig till att ge dig mer utrymme inuti kostar ett par tusen dollar mer än vanliga campare.
3

Bestäm badrumsfaciliteter är viktigast för dig. Gör en lista över andra bekvämligheter, såsom soffa, stolar och matplats som är mycket Dvärgbrytare om du inte har dem.
4

Besök en husbil återförsäljare och kolla in olika layouter. Märk upp dem på din lista som inte uppfyller din affär brytare. Återskapa den normala rutinen inne campare att se vilket som känns mer bekväm och naturlig för dig.
5

mäta längden och bredden av den del av husbil box som passar inne i sängen av lastbilen.
6

Mät höjden på sommarlägret från allra längst ner till hytten över näsan så att du vet det högsta trucken kan vara så att hytten över komponenten i husbil passar över lastbilshytt.
7

Ta din husbil till en husbil återförsäljare för att använda sin på plats skala att väga din husbil eller hyra en bärbar en.
8

Fyll den med utrustning som du normalt resa med att få en mer exakt vikt. Lägg sedan till ytterligare 500 kg. för utrustning som du kan behöva läsa in det på speciella resor.
9

Be om rekommendationer från olika lastbilshandlare baserade på mätningar och kapacitet som du har samlat.
10 < p> Kontrollera lokala tidningar som tryckt tidning och på nätet för att söka efter lastbilar som uppfyller dina specifikationer.
11

Ta din måttband med dig för att se till husbil passar. För att kontrollera vikten kapacitet, besöka en ägare CAT Scale i ditt område på en lokal truck stop eller återförsäljare. Köp lastbilen med det bästa erbjudandet och matchande specifikationer. Addera Välja en lastbil First
12

Välj din favorit tillverkare. Lastbil Camper Magazine råd väljer lastbilar från de fyra modeller som har visat förmåga att bära campare. Chevy Silverado, Dodge Ram, Ford F-Series, GMC Sierra, Nissan Titan och Toyota Tundra.
13

bestämmer de viktigaste bekvämligheter för lastbilen som gas eller diesel. Bestäm om du har en förkärlek för tillverkarna. Besluta om manskapshytt eller vanlig hytt samt två eller fyrhjulsdrift.
14

Gör ett val om huruvida du kommer att dragande nog att köpa en längre säng eller om dina drag blir mer ombonad i en kortare säng. Om du kommer att ha regelbundna passagerare för jobben, väljer en förlängd hytt över en vanlig cab. För människohandel tyngre lokalbefolkningen, välj en dually över en enda bakhjul.
15

Få din lastbil vikt vid en CAT Scale. Leta reda på dekalen inuti din förarsidans dörr för att hitta din lastbil Gross Rating Vehicle Weight. Subtrahera vikten av din lastbil från totalvikt. Det är din tillgängliga nyttolasten.
16

Töm flaket. Mät längden och bredden på flaket med hänsyn till det rum du förlorar för några kurvor från däck eller konturer utformning.
17

mäta höjden på hytten från botten av flaket till toppen av din hytt.
18

Få rekommendationer från Camper återförsäljare för campare som uppfyller dina specifikationer. Du kan söka på nätet och skriva ut annonser också, men du kommer att lägga mer arbete på att kontrollera att de specifikationer är korrekta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143703.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.