Hur få hästkrafter på en Ford 7,3 Diesel

Ford 7,3 Powerstroke var födde 1994 och slutligen ersattes under 2003 eftersom den inte uppfyller moderna utsläppsnormer. Mer än 2 miljoner av dessa motorer hade byggts av International för Ford vid tiden för sin död, och många stannar på vägen idag. Med 275 hästkrafter och 525 Nm i vridmoment lager, är motorn fortfarande en favorit bland dem som behöver att bogsera och drag. Med några enkla ändringar kan hästkrafter och vridmomentet ökas, vilket gör detta redan kraftfull motor i en monstruös arbetshäst. Saker du behöver
Diesel chip
Grundläggande verktygssats
Luftintag
Modifierad avgassystem
Visa fler instruktioner
1

Byt ditt fordon dator eller datachip. Det enklaste sättet att öka hästkrafter på din 7,3 diesel är att ersätta datachip med en eftermarknad bränsle kartläggning chip. Dessa marker kan ändra kartan bränsleinsprutning beroende på om du är bogsering, dragande, eller bara cruising. De har den extra fördelen att öka bränsle körsträcka också, eftersom de använder de mest effektiva kartan för att tillgodose motorns behov. Dessa finns tillgängliga från många återförsäljare samt diesel specialbutiker.
2

Ändra din luftintag. Byt ditt luftfilter med ett K & N high flow filter, eller byt luftintaget helt med en kall luftintag. Detta kan leda till betydande hästkrafter vinster med mycket liten ansträngning. K & N hävdar upp till 5% genom att bara byta filtret, och diverse häftiga intag system hävdar vinster på upp till 15%. Många diesel specialbutiker bära och kommer att installera dessa system.
3

Ändra ditt avgassystem. Öka röret storleken på ditt avgassystem låter avgaserna att lämna cylindern snabbare och renare. Detta leder till ökad motoreffekt, och förmågan att flöda mer luft. Många ljuddämparen butiker och specialbutiker diesel har färdiga avgassystem för 7,3 Powerstroke, och de installerar snabbt och enkelt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143699.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.