Hur man använder en bärgningsbil evakueringsmaskiner

Ett fordon kan behöva bogseras på grund av ett antal orsaker, såsom en olycka eller mekaniska problem. Att lära sig använda en bärgningsbil vrakplundrare korrekt är nyckeln till bogsering av ett fordon med framgång. Utbildning är viktigt och kan erhållas genom inskrivning i en lokal truckkörning skolan eller kan läras av en kvalificerad professionell samtidigt på jobbet. Saker du behöver
Bärgningsbil Wrecker
Visa fler instruktioner
Instruktioner
1

stabilisera bärgningsbil. Engagera dina nödbromsar och använda block för att förhindra bärgningsbil från att röra sig. Lyfta bilen från marken kan orsaka bärgningsbil att flytta. Engagera nödbromsen och använda block bredvid bärgningsbilar däcken kan förhindra en potentiellt skadlig situation.
2

Ta bort alla lösa eller hängande delar från fordon som bogseras. Detta förfarande kan vara nödvändigt när ett fordon har varit inblandade i en olycka. Det kommer att förhindra att lösa delar lossnar medan bogsering av fordonet och eventuellt orsaka skador på andra fordon på vägen Addera 3

med spakarna på bärgningsbil,. Sänka oket (sling) till marken. Oket kommer lyfta fordonet från marken så att den lätt kan bogseras. Oket är placerad under främre eller bakre hjulen beroende på drivsystemet i fordonet. Oket under däck
4

position. Korrekt position är viktigt att lyfta bilen rätt. Kontrollera att däcken är placerade i mitten av oket innan säkra däcken till oket. Detta kommer att göra det möjligt för fordonet att lyftas på plats ordentligt.
5

Före lyft av fordon du måste säkra den så att den inte rullar av sig oket. Fäst alla kedjorna är nödvändiga för att säkerställa fordonets däck till oket.
6

Fäst säkerheten kedjorna från bärgningsbil till fordon ram. Detta kommer att säkerställa att fordonet säkras så att den kan resa bakom bärgningsbil på motorvägshastigheter säkert.
7

Frigör styrmekanismen på fordonet som bogseras. Underlåtenhet att göra detta kan leda till överföring skador på bilen.
8

Bifoga lampor säkerhet paus på fordonet bogseras (om tillämpligt).
9

Gå till vinschen kontroller och aktivera för att lyfta fordonet från marken och till bogsering. Lås vinsch kontroll så att inte engagera sig under transporten.
10

bort block som användes för att stabilisera bärgningsbil och du är redo att bogsera bilen till sin destination.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143698.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.