Hur att bogsera en Dodge Dakota

Bogsering av Dodge Dakota pickup kan göras på två sätt, beroende på vilken drivlina fordonet är utrustat med. Den bogsering anslutningen underlättas av två front-monterade dragkrokar som sticker ut från bilens främre stötfångare. Du bör veta om din bil har en tvåhjulig, bak-baserade drivlina eller om den har en all-wheel drivlina som en annan typ av bärgningsbil kommer krävas för varje. Instruktioner
Bogsering bakhjulsdrift Dakota
1

Ordna en vanlig bärgningsbil för att plocka upp din Dakota.
2

Placera din Dakota i sitt neutral växel och i parkeringsbromsen medan bärgningsbil operatören KONTANTER sin bärgningsbil.
3

Placera bärgningsbil s vinschar in i front-monterade dragkrokar och dra lastbilens framhjul till bärgningsbil s hjul bärare.
4

Skaffa framhjulen i hjulet transportörer och höja fronten på bilen. Lossa parkeringsbromsen så att bakhjulen kan röra sig fritt som bärgningsbil börjar att bogsera bilen. Addera Bogsering All Wheel Drive Dakota
5

Ordna en flak bärgningsbil för att plocka upp din Dakota om den är utrustad med en fyrhjulsdrift-system.
6

Engagera lastbilens parkeringsplats redskap och krok upp bärgningsbil s vinschar till de främre dragkrokar.

7

Lossa parkeringsbromsen växel och dra lastbilen upp till flak bärgningsbil bogsera ytan med hjälp av bärgningsbil onboard-vinschar.
8

Anlita parkering växel när bilen har monterats på den flak bogsera ytan och säkra bakhjulen med hjälp av bärgningsbil är säkra bakre kedjorna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143684.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.