Hur man tar bort en säng Extender för en Nissan Frontier

Nästan alla nya Nissan Frontiers gjorda efter 2005 har sängen förlängare . Dessa är metallburar som fälls ut från flaket och utvidga lasten lastbilen kan bära . De är till hjälp när de utför vissa typer av last , men andra gånger kan de komma i vägen . Borttagning sängen extender kan göras på ett par minuter , men ta bort hela extender kit tar lite tid och hårdvara . Saker du behöver
Skruvmejsel
Ratchet hylsnyckel
Ratchet satt
Visa fler instruktioner
1

öppna luckan bålen sängen , använd en nyckel för att låsa upp det om den är låst . Klättra in i flaket och lokalisera twist muttrar på varje sida av sängen extender buren . Skruvarna lossas genom handen och skjut buren mot baksidan av lastbilen . Lyft lådan uppåt och ut , och ta bort buren från flaket .
2

Lokalisera de fyra skruvarna som extender kit till varje sida av flaket . Ta bort dessa skruvar med en skruvmejsel . Upprepa på andra sidan . Tryck extender skenorna nedåt att klicka ur extender fästet och ta bort .
3

Lokalisera de två fästena på varje sida av flaket . Använd en lämplig storlek socket och ratchet skiftnyckel för att lossa och ta bort de två skruvarna som är anslutna till varje konsol . Upprepa på andra sidan . Ta bort fästena från flaket .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143683.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.