Hemlagad Dump Säng

Du kan spara en betydande summa pengar om du gör din egen dumpa säng för en pickup. Du kan köpa dumpa sängar kommersiellt men du kan göra en själv med plywood och några andra redskap. Du behöver inga större kunskaper för att sätta detta tillsammans. När du gör det, kan du ta bort den och sätta på den igen när det behövs. Saker du behöver
skivor av plywood, ¾ av 4 meter med 8 meter, såg 2
Cirkulär
Boards, 2-by-4 dubbar, 4
2-tums skruvar, stor låda
vagnsbultar, 3/8 tum med 2-1/2 inches med brickor och muttrar, 6 digitala bultar vagn, ¼ tum med 3 inches med brickor och muttrar, 32
Måttband
Krita line
Borr och bits
Bågfil
länkhjul med bultar, 8
spännband
Visa fler instruktioner
1

Mät insidan av flaket med ett måttband. Skär en plywoodskiva, samma storlek som insidan av flaket, med bågfil. Kontrollera att nedre delen av plywood är smal nog att ta bort lätt.
2

Mät sidorna på pickup flaket med ett måttband till. Skär plywood för att passa på sidorna av lådan med bågfil. Se till att du lämnar ungefär två eller tre inches i längd, så att de är något högre än de sängsidor.
3

Borra hål i plywood sidor med en borr. Rada upp dem till sidorna flaket och skruva fast dem på plats. Placera skruvarna var 10 tum, använd måttbandet för att avgöra detta.
4

Mät plywood, för att passa mellan de två sidorna som du just har skruvats på plats med måttband. Klipp upp till storlek med sågen eller bågfil. Skruva den pusselbiten på plats med hjälp av en borrmaskin och skruvdragare. Du bör sluta med en öppen ruta.
5

Skär två av fyra brädor, samma längd som basen av lådan, med bågfil. Använd borren att göra 3/8-tums hål på båda sidor i mitten av den plana delen av boxen. Placera brädorna vertikalt vid basen av lådan. Använd borren för att borra rakt igenom skivorna. Fäst skivorna med 3/8-tums vagnsbultar.
6

Mark där hjul passar på basen av lådan med en markör. Sätt ett av hjulen 5 inches från baksidan av lådan, en annan en 5 inches från den motsatta sidan, den del som är öppen. Annorlunda länkhjul i mitten av skivorna. Sätt det sista hjulet, centralt till hjulet i mitten och hjulet nära den öppna sidan av dump säng låda.
7

Place vad du vill läsa på sängen och använda slips spännband att säkra allt på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143653.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.