Hur Display DOT Numbers på en lastbil

En US DOT (Department of Transportation) numret är en specifik identifierare för kommersiella fordon som används för insamling av uppgifter för säkerhets revisioner och inspektioner. Det är obligatoriskt i 31 stater för påhängsvagnar och släpvagnar, pickuper med släp, raka lastbilar, limousiner, skåpbilar och bussar, och krävs för alla företag som bedriver interstate last, farligt material eller passagerartransporter. Det finns inga föreskrifter om placering av numret, även om det är vanligast att hitta det på dörren eller på sidan av hytten. Instruktioner
1

Ansök om amerikanska DOT nummer genom att besöka Federal Motor Carrier Safety Administration Online Registration and Compliance Assistant nätet. Denna registrering guiden innehåller instruktioner och information om krav, försäkringar och avgifter.
2

bestämma den bästa platsen att visa din US DOT numret. Det måste visas på både förar-och passagerarsidan, och är oftast placerad på dörrarna eller hytt.
3

Visa US DOT numret i hög kontrast till dess bakgrundsfärg. Till exempel, om bakgrunden är svart, skriva numret i vitt. Detta för att garantera synlighet genom DOT officerare och inspektörer.
4

ut bokstäver så det är synligt från en stationär avstånd av 50 meter. Detta är federalt uppdrag, och det krävs så inspektörer och officerare DOT kan lätt identifiera fordonet under inspektioner och revisioner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143648.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.