Hur man bogsera med en 5,7 Hemi

Baserat på Hemi motorn används av Chrysler i personbilar under 1960 och 70-talen, debuterade 5.7L Hemi motorn i Dodge Ram 2500/3500 i början av 21-talet. Den kraftfulla motorn har 390 hästkrafter och ett maximalt 410 foot-pounds av vridmoment. Den Hemi motorn kräver samma förberedande åtgärder och körförmåga som all annan bogsering-kapabla lastbil. Saker du behöver
Hitch
Visa fler instruktioner
1

Hitta dragkapacitet på din lastbil. Ställen att hitta denna information är lastbilens handbok, Internet och Dodge hemsida. Den 2011 Dodge Ram 1500 bogserar upp till 10,450 pounds.
2

Ta din lastbil till en mekaniker och ha honom utvärdera det allmänna hälsotillståndet i lastbilen. Fordonet kan dra tusentals pounds. För en lastbil med växellåda, motor eller broms problem, kommer bogsering orsaka fel. Detta äventyrar också bilarna runt lastbilen och släpet.
3

Installera ett skumt och ljus utlopp. Välj en hake - tillverkare ränta missöden i vikt - kunna hantera den maximala dragkapacitet på din lastbil. Om du vet vad trailern lastbilen släptåg kommer, sedan koppla ett uttag som överensstämmer med kontakten på släpvagnen. Din mekaniker kan installera rätt skumt och utlopp för dig, din mekaniker kunskaper kommer att vara ovärderlig när du lär dig om bogsering
4

Kontrollera vikten av den lastade släpvagnen.. Sätt vikten av släpvagnens innehåll mot mitten av släpvagnen, om möjligt. Justera innehållet i trailern, om nära eller över dragkapacitet på lastbilen.
5

Hitch släpet till lastbilen. Backa lastbilen mot släpvagnens bollen. En andra person kan hjälpa dig att rikta bollen till kopplaren. Använd veven för att sänka släpvagnen på dragkrok. Säkra skumt stift. Fästa släpets kedjorna på trucken stötfångaren. Kontrollera ditt arbete. Svanhals trailers hitch till lastbilen likaledes med undantag av att bollen är belägen i mitten av flaket. Kom ihåg att sänka den bakre grinden innan backa trucken till svanhalsen trailer.
6

Kör sakta framåt för att undvika ryck släpet framåt. Vid körning, vänder hålla jämna och undvika snabba rörelser. Trailern kommer svaja fram och tillbaka, vilket orsakar en farlig situation för förare och bilar runt fordonet.
7

Park ditt släp Dodge Ram. Leta efter en plats stor nog att rymma både släp och lastbilar. Ta med en andra person för att guida dig i stället, om du kan. Vikten av släpvagnen kan förflytta trucken även med det i parken. För att motverka detta, undvika parkering på årskurser. Om du inte har något val, använd parkeringsbromsen, lägg lastbilen i parken och plats block på nedgraderingen sidan av släpvagnens hjul.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143644.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.