Hur regeringen en lastbil

Lastbilar styrs av efterlevnaden av bestämmelser som fastställts av Federal Motor Carrier Safety Administration . Föraren som styr en lastbil måste ha särskild utbildning och en särskild körkort för att vara juridiskt rätt att styra en lastbil . Lastbilen som håller på att regleras måste vara korrekt registrerat och försäkrat att vara lagligt på vägen . Alla särskilda regler kan ses på FMCSA webbplatsen som anges i avsnittet Resurser . Saker du behöver
FMCSA föreskrifter
Visa fler instruktioner
1

ta och fullfölja en längre Kombination Vehicle ( LCV ) drivrutin - träningsprogram för att bevisa att du har kunskaper och färdigheter för att styra en lastbil . Framgångsrikt slutförande av utbildningen kommer att ge en lastfordonets utbildningsbevis som kommer att möjliggöra en lastfordonets föraren att styra en lastbil .
2

Kontrollera lastbilen du styr är inom längd , bredd och begränsad vikt som är tillämpas enligt lastbil typ och de stater lastbilen kommer att köra igenom .
3

styr trucken enligt de regler som anges av FMCSA som skall tillämpas för att köra lastbil, stoppa lastbilen , med tända lampor och reflektorer , bränslepåfyllning försiktighetsåtgärder och förbjudna metoder .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143632.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.