Hur till Check Your 2008 F-350 Bränslepump

Bränslepumpen för din 2008 F-350 skjuter bränsle genom de olika linjerna i motorn så att förbränningen systemet kan fungera korrekt. Den är ansluten direkt till ett bränsle nivågivare inuti bränsletanken själv, vilket innebär åtkomst till pumpen är besvärlig. Bränsletanken för F-350 modellerna är nära bakaxeln, och komma åt det kräver en full uppsättning av garage verktyg samt kunskaper om metoder bilmekaniker. Kontroll av fysiska bränslepumpen är en uppgift som reserverats för dem som har praktisk erfarenhet av lastbilar. Saker du behöver
Elektrotestare
Visa fler instruktioner
1

Öppna tanklocket för 2008 F-350 och har någon sitta i förarsätet som kan vända tändningen till "On" läge. Placera ditt öra nära bränslet väl och lyssna efter ett mjukt surrande, indikerar vilken huruvida bränslepumpen driver bränsle genom ledningarna. Om något i pumpen inte fungerar korrekt, kommer du inte höra pumpen gör något buller.
2

Kontrollera om säkringen för bränslepumpen blåses. Leta säkringen panelen under förarsidan av instrumentpanelen panelen och öppna den. Leta efter säkringen märkt "bränslepump." Ta det och se om säkringen är svärtade eller om glödtråden inuti den är trasig. Om det inte, byt ut den och kontrollera pumpen igen. Om det är, sätta en ny säkring i och prova pumpen.
3

Inspektera bränsleledningarna under fordonet samt i själva motorn. Kontrollera alla motsvarande slangar och kopplingar för att säkerställa att det inte finns några läckor, hål eller lösa anslutningar. Byt ut alla korroderade, läckande eller trasiga slangar. Se till att inga delar är böjda, vilket kan förhindra att bränsle rinner runt hörn som är krusade.
4

Kontrollera bränslepumpens relä i säkringsboxen för att se om strömmen går till pumpen i första plats. Slå på tändningen igen, men starta inte bilen. Använd en elektrisk testare på reläkontakt. Om det finns spänning kommer in reläet, ligger problemet i den fysiska pump, vilket innebär att bensintanken på bilen måste tas bort för att komma åt pumpen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143627.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.