Hur för att testa min CDL Kunskap

Att bli en drivrutin för en kommersiell motor transportör innebär att du måste ha en omfattande kunskap om motor-bärare lagar och förordningar och kompetens att driva ett kommersiellt fordon på ett säkert sätt. Lära kraven för att passera en kommersiell körkort testet och de färdigheter som behövs för att klara den drivande delen av testet är tidskrävande och svårt. Öva i fordonet och memorering av pre-trip inspektion ger kunskap för att klara provet. Saker du behöver
giltigt körkort
Visa fler instruktioner
1

Gå till din lokala avdelning av motorfordon för att få en gratis yrkesförare manual (se Resurser för att hitta en plats). Den kommersiella förare manual kan också finnas tillgängliga för nedladdning på din statens DMV hemsida. Den kommersiella förare handbok kommer att berätta allt du behöver veta för att studera för den skriftliga och driver delar av CDL testet.
2

Studera allmänna kunskaper, kombination-fordon och luft-broms testa i din manual. Dessa är de skriftliga delarna att Federal Motor Carrier Safety Administration kräver alla att passera innan för att få ett CDL tillstånd eller licens. Den frågesporter i slutet av kapitlen kommer att hjälpa testa dina kunskaper innan du tar dina skriftliga prov. Du måste göra minst 80 procent på varje test för att passera.
3

Läs och studera före resan inspektion delen av handboken. Du måste memorera erforderliga punkter som anges när man tar pre-trip delen av CDL testet. Din manual kommer att lista alla de objekt som du kommer att täcka och vilken information du behöver veta om varje objekt. Du kan träna din inspektion på något kommersiellt fordon. Ha en partner bocka av varje punkt som du går runt fordonet. Du måste korrekt namnge och identifiera 80 procent av de poster som anges i bruksanvisningen.
4 Range manövrar är en obligatorisk del av CDL tester.

Studera utbudet delen av färdigheter testa och öva manövrarna i samma typ av fordon du kommer att använda under ditt test. Du måste lyckas utföra linjärt uppbackning, offset uppbackning och fickparkering. Handboken kommer att ge en bild av utbudet inställning och var du vill placera markörer för testet. Du måste hålla sig inom gränserna för att förhindra punkt avdrag från din score. Har din partner fungerar som en spotter för att hjälpa dig att identifiera de områden du behöver förbättra. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143622.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.