Lastbilshytt Stilar

Det finns i allmänhet tre typer av hytter finns tillgängliga i pickuper. Även om de har olika namn, beroende på tillverkaren, de populärt kallas vanliga, förlängda och besättning hytter. En sak att tänka på är att utökade och besättning hytter med en lång säng kan lägga till flera extra meter till den totala längden av lastbilen. Även om detta kan vara nödvändigt för att genomföra extra passagerare och en belastning i ryggen, gör det manövrerbarhet svårare. Regular Cab

Regular, eller standard, hytter erbjuder plats för två eller tre personer, beroende på vilken typ av säten, oavsett skålade säten eller en hel-eller delad bänk. Även huvudet och benutrymme varierar, beroende på modell, är de båda vanligtvis runt 41 inches, såsom i 2010 Chevy Silverado 1500. Denna typ av hytt är perfekt om utrymmena inte är en prioritering som en kortare hytt är mer lättmanövrerad.
Extended Cab

Känd som en förlängd hytt i Dodge, Chrysler och GMC modeller, denna typ av lastbil hytten också kallas en super cab från Ford, en king cab från Nissan och en tillgång cab från Toyota. Dessa kan oftast plats för två passagerare. Mest brukar erbjuda samma utrymme som en vanlig cab men mycket mindre benutrymme, vilket gör det mindre bekvämt för vuxna på en lång åktur. Under 2010 Chevy Silverado 1500, är ​​den fria höjden 39 inches, och benutrymmet är 34 medan den 2010 Dodge Ram 1500, är ​​det 40 respektive 37. Förlängd hytt sittplatser varierar från två, litet hopp-säten, till en full-eller Split-bänk. Ibland baksätena kan fällas ner, som med hopp-säten, eller tas bort för att möjliggöra lagringsutrymme. Många förlängda hytter har fyra dörrar som öppnas oberoende av framdörrarna medan andra kan bara öppnas om de främre dörrarna är öppna. Vissa modeller har bara två dörrar medan andra erbjuder en tredje dörr.
Crew Cab
hytter

Crew, i Chevys, GMC, Nissan, vissa Fords och Toyotas , är oftast den största hytten storlek erbjuds och har plats för tre passagerare. Huvud-och benutrymme erbjuds i manskapshytter är mycket nära till den i framsätet, vilket leder till en mer bekväm längre åktur. Till exempel är höjden i en 2010 Chevrolet Silverado 1500 nästan 41 inches, och benutrymmet är 39 inches. De typer av platser varierar från skålade säten, i lyx trimspacklingar, till heltids-eller split-bänkar. På vissa modeller kan sätena tas bort för att ge extra lastutrymme. Alla manskapshytter har fyra dörrar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143611.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.