Hur man installerar LED-belysning på en lastbil

LED-lampor används i lastbilar för att signalera säkerhetskopiering, bromsar eller svänger. Ibland är de helt enkelt installeras för dekorativa ändamål. Det enklaste sättet att installera LED-lampor på en lastbil är med en LED-ljus band. Detta tillåter dig att fästa många LED-lampor till din bil på en gång, och kräver lite elarbeten. Installationen är ganska enkel. Saker du behöver
Självhäftande
Skruvmejsel 14-gauge wire
Tvättsprit
Wiring tejp
eltejp
Rag
Drill
Show Mer Instruktioner
1

Rengör ytan på det område där du kommer att installera LED-lampor med tvättsprit och en trasa. Installationen kommer att vara på den lägsta delen av bilens baklucka.
2

Installera LED-ljus band. Peel stommen bort av den adhesiva remsan på baksidan av remsan. Placera LED ljuslist på den lägsta punkten på truckens bakluckan. Fäst den på lastbilen genom att trycka den på plats. Borra hål i lastbilen i hålen i remsan som en guide. Sätt borren genom hålen i remsan där det har följts. Borra igenom metallen kroppen av truckens bakluckan. Skruva i de medföljande skruvarna i hålen. Tillämpa de medföljande muttrarna på baksidan av skruvarna.
3

Kör trådarna i LED-list genom utrymmet mellan kroppen och den bakre stötfångaren på din lastbil och ledningar adaptern för lastbilen. Den Kopplingsadapter ligger under stötfångaren på passagerarsidan.
4

Fäst trådarna i LED-list med de ledningar adaptern. Det kommer att finnas en tråd på varje enhet för "vänster", "höger", "back" och "stopp". Match trådarna till varandra. Twist varje serieinstallation tillsammans. Wrap vändningar med eltejp. Skjut en kabeldragning lock över eltejp.
5

Testa LED ljuslist. Slå på lastbilen. Använd vänster och höger blinkers. Tryck på bromsljuset. Sätt trucken i omvänd. Har en annan person bekräftar att LED-list motsvarar varje åtgärd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143609.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.