Hur till Öka MPG på en Ford F150

Ford F-150 är en stor lastbil med många fördelar jämfört med vissa andra. Den har en kraftfull motor och stor dragkapacitet. Hytten kapacitet är stor och rymlig med massor av benutrymme och lastutrymme. Den har hög stabilitet och dess kontroll är exceptionellt. Det är känt för sin hållbarhet och driftsäkerhet, men vissa problem med bra gas körsträcka har rapporterats av ägarna. Vissa åtgärder kan vidtas för att lösa låg MPG frågan. Vissa kan vara dyrt, men andra kräver sunt förnuft metoder för att lösa problemet. Instruktioner
Performance Chip, Performance avgassystem och luftfilter
1

Installera en prestanda chip på din F150 för att öka MPG. Prestanda marker kan hjälpa till att spara gas och öka makten för motorn. En 2009 Ford F150 har en effekt på cirka 14 mpg i staden. Öka MPG med ca 10% genom tillsats av prestanda chip. Föreställningen chip förbättrar också hästkrafter för motorn.
2

Lägg ett system prestanda avgassystem för ökad MPG. Genom att låta motorn andas friare, ökar hästkrafter dramatiskt. Den F150 gas körsträcka ökas med enklare luftflödet. Ändra ditt filter till ett högt flöde luftfilter
3

att fällorna mer smuts och möjliggör ett friare flöde av luft till motorn . När motorn körs på en optimal nivå, kan MPG öka. Dessa filter är avsedda att pågå under lång tid. Steg
4

Stäng av motorn när den är i viloläge
Common Sense. Detta steg kan spara liter gas i det långa loppet.
5

Undvik uppvärmning trucken under långa perioder i kallt väder. Det tar bara ca 2 minuter för motorn värmas. Detta kommer att hjälpa till att rädda gas.
6

Behåll ordentligt pumpade däck vid alla tidpunkter. Underinflated däck kan orsaka drag och kan resultera i en farlig olycka samt lägre MPG. Läs i manualen för korrekt däcktryck. Håll dina däck balanseras och anpassas.
7

Använd farthållare för landsvägskörning. Kör hastighetsgränsen. Ju högre hastighet, desto mer bränsle du använder.
8

Välj en kvalitetsklass på gas varje gång du fyller upp. Vissa formler kan påverka hur din motor presterar. Hålla rätt oktan rekommenderas för din F150. Lägre än de rekommenderade oktanhalter kan avsevärt minska gas körsträcka.
Körvanor
9

Undvik bära tunga bördor. Extra vikt i fordon innebär lägre gas körsträcka. Du förlorar ungefär en mil per gallon för varje 250 pounds.
10

Kombinera resor att maximera MPG. Korta resor äta upp gas körsträcka snabbt. Schemalägg resor för att täcka många olika ärenden.
11

Minska luftmotståndet genom att ta bort allt som kan få den att orsaka en dra på motorn. Allt i sängen av lastbilen ska vara så platt som möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143583.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.