2003 Chevrolet Silverado Specifikationer

Chevrolet Silverado är en lastbil som anpassar sig till olika behov genom olika utföranden, hytt och säng Alternativ Storlek. Den Silverado Modellen har producerats sedan 1999 och har förbättringar nästan varje år. Lastbilen har alltid varit en solid arbetshäst, men har inte alltid varit den mest attraktiva. Modeller i senare år har förbättrats med mer lyxiga och bekväma interiörer. Extern Dimensioner

medelstora Chevy Silverado 1500, i bas trim, hade en 199-tums hjulbas med externa mätningar av 203,2 inches lång, 78,5 inches bred och 71,2 inches hög. Den har en stor markfrigång på 8 inches, med en torrvikt av cirka 4142 £. och en trottoarkant för att stävja vändcirkel 40,7 meter.
Inre Mått

Basmodellen Silverado har dimensionerna lastflaket av 78.6 inches lång, 64,8 inches bred och 19,5 inches djup. Dess maximala last nyttolastvikten är £ 1958. Med standard hytt trim, modellen rymmer bara tre, men andra tillgängliga hytterna har plats för upp till sex. I basen trim, komfort inre mått för modellen erbjuder 41 inches av utrymme, 41,3 inches av benutrymme, 65,2 inches av axelbredd och 61,4 inches av hip rum.
Motor, transmission och drivlina

Som standard, en 4,3-liters V-6 används i 2003 basmodellen, producera maximalt 200 hästkrafter och ett vridmoment på 260 foot-pounds. Denna motor ger trucken en maximal dragförmåga på 8400 kg. Mer kraftfulla V-8 motorer kan tas som alternativ i en 4,8-liters 270-hästkrafter och 5,3-liters 285-hästkrafter kapacitet. Modellens trim kan vara antingen bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift och använde en standard, femväxlad manuell växellåda, med en fyra-växlad automatlåda som tillval.
Bränsle och näringsliv

I alla utföranden, levereras bilen med en 26-liters bränsletank som standard. En resa på upp till 546 miles är möjligt med en tank, givet ideal körstil och villkor. Top bränsleeffektivitet i stadskörning är cirka 15 miles per gallon och förbättrar till 21 mpg på landsväg. Addera Safety

Insurance Institute of Highway Safety var den enda myndighet att testa modellens krocksäkerhet och betygsatt lastbilen "marginella" i krocktester och "dålig" för personliga fasthållningsanordningar. Förare och passagerare krockkuddar är standard i alla utföranden. Andra säkerhetsfunktioner inkluderar elektroniska broms assist, motor startspärr och skymning-avkänning ytterbelysning.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143571.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.