Konvertera en U-Haul till en Camper

Konvertera en U-Haul till en husbil kan vara ett billigare alternativ än att köpa en ny bil. Gör en grundlig undersökning av U-Haul att fastställa dessa områden och delar där förändringar är nödvändiga. Att behandla frågor såsom förvaring av verktyg och dragande vatten. Instruktioner
1

Ge ett fat i baksätet för bekväm lagring och påfyllning av vatten. De rördelar ska vara perfekta för att läcka-fria flödet av vatten och omedelbar vattenförsörjning vid behov.
2

Kontrollera elsystemet i bilen. Se till att alla skarvar är ordentligt anslutna för kontinuerlig kraftförsörjning. Håll en elektrisk verktygssats hands vid eventuella kortslutningar. Placera säkring trådar tillsammans med en testare och skärande tänger inuti kitet. Addera 3

Inkludera ett annat fat för uppsamling av avloppsvatten på den andra sidan. Ge separata anslutningar till pumpen från viktigaste när du fyller och samla vatten i respektive fat.
4

försiktigt designa och inreda utrymmet inuti U-Haul. Satsa på saker som inte tar upp mycket utrymme som sovsäckar och fällbara bord och stolar. Ge rack och hyllor för de artiklar som du bär. Du kan också använda stapelbara behållare. Installera en stång i ett hörn för att hänga dina kläder.
5

Bring blixtlås påsar för att skydda dina värdesaker från damm. Packa matvaror i förseglade påsar för att hålla dem fräscha.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143561.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.