1985 Chevrolet S10 Specifikationer

Chevrolet uppdelningen av General Motors presenterade sin S10 pickup 1982. Med S10, avsedda Chevy att direkt konkurrera med Nissan och Toyota, som var fast etablerad i den kompakta lastbilsmarknaden. Med en bekväm hytt och mjuk gång, var S10 marknadsförs av Chevy som ett fritids livsstil fordon snarare än en typisk arbete lastbil. Produktionen av S10 fortsatte fram till 2004, då det ersattes av Chevy Colorado, en kompakt-till-medelstora lastbil med större dimensioner. Den 1985 Chevy S10 var praktiskt taget oförändrat från 1984-modellen, med undantag för en ny motor erbjudande och några mindre ändringar exteriör. Motor

Fyra-hjulsdrivna Chevy S10 lastbilar fått en ny standard motor för 1985 års modell: en 2,5-liters, overhead ventil i linje fyra med 92 hästkrafter, känd som "Iron Duke . " Finns på två fyrhjulsdrift och fyra-hjulsdrivna S10s var en 2,0-liters, overhead ventil i linje fyra motor med 82 hästkrafter, och en 2,8-liters, overhead ventil V-6 motor med 110 hästkrafter. Dessutom hade den Chevy S10 möjlighet att en Isuzu-byggd dieselmotor. Detta var en 2,2-liters rak fyra diesel, rankad på 62 hästkrafter. De två-hjulsdrivna S10 hade en EPA gas körsträcka rating 20 miles per gallon i staden och 27 mpg på landsväg.
Drivlina

1985 Chevy S10 pickup hade en standard fyra-växlad manuell växellåda, med möjlighet till en tre-växlad automatlåda. En fem-växlad manuell växellåda var tillgängliga med fyrcylindriga motorer. S10 hade en konventionell stege ram och en oberoende främre hjulupphängningen består av dubbla A-armar och barer vridning, medan bakvagnen bestod av en fast axel och semi-elliptiska bladfjädrar. En valfri sport fjädring var tillgängliga för de två-hjulsdrivna, kort hjulbas modeller. Recirkulerande boll styrning presenterades på lastbilen, samt främre skivbromsar och bak trumbromsar. Radialdäck kom standard på alla S10 modeller.
Exteriör och Interiör
Ändringar

till utsidan av Chevy S10 inkluderade nya fender märken och en omdesignad baklucka, med "Chevrolet" namn på ena sidan. Den S10 regelbundna hytten modell erbjöds med antingen en 108,3-tums eller 117,9-tums hjulbas. En förlängd hytt modell med en 122,9-tums hjulbas var också tillgängliga, med hopp säten bak för extra passagerare. S10 kom i en valfri Tahoe trim, en top-of-the-line paket som ingår ett komplett system med spårvidden och säten hink. Tvåfärgad måla erbjöds också som tillval.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143559.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.