Hur Aim Snöplog Strålkastare

Justera din snöplog strålkastare rätt är viktigt. Det hjälper dig att sikta mer effektivt på snön som du försöker ta bort, och det kan bidra till att minska risken för en olycka på jobbet. Faktum är att i vissa kommuner, är korrekt lysviddsreglering lagen. Även om inte, kan en olycka som resulterar i en skada eller förlust av liv eftersom du inte vinkla dina lampor korrekt resultatet i en rättegång. Saker du behöver
Marker
Tape
Luftpump
luft mätare
Vatten
Soap
Torkning handduk
Visa fler instruktioner

1

Placera fordonet cirka 25 meter framför en yta som kan fungera som en skärm, t.ex. en garageport. Rikta in skärmen i 90 graders vinkel mot både marken och snöplog lastbil.
2

Höj snöplogen bladet.
3

Rengör dina strålkastarglasen . Använd rent vatten och tvål.
4

Markera en vertikal linje på skärmen eller garageport. Använd en bit svart tejp, eller en tillfällig markering. Placera den här markeringen direkt framför fordonet centrum.
5

Gör ytterligare två vertikala linjer. Offset dessa linjer 20.5 inches från den första raden. Detta kommer att representera avståndet mellan de två snöplog strålkastarna.
6

Mät avståndet mellan marken och i mitten av strålkastarna. Rita en horisontell linje på skärmen på den höjden. Markera en andra horisontell linje under den första.
7

Kontrollera din strålkastare funktion. Använd din ljusreglaget ratten. Dra ut den för att läsa dina höga, mid och låg-nivå balkar och kontrollerar att de är funktionella. Om dina strålkastarnas glödlampor behöver bytas, kontrollera dem. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143532.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.