Hur får man det bästa körsträcka från en Duramax LB7

Den Duramax LB7 dieselmotorn producerades från 2001 till 2004 för användning i tunga Chevrolet och GMC lastbilar. Denna speciella motorn anses vara den bästa av Duramax familjen för sin bränsleekonomi och enkel design. Höga dieselpriser har många som söker de bästa sätten att öka sin Duramax s körsträcka. Det finns massor av användbara tips för dig som vill ha det bästa körsträcka möjligt från denna motor. Instruktioner
1

Ändra din körstil. Öva mjuk acceleration från hållplatser, mjuk inbromsning och konsekvent gaspådrag ansökan om ökad körsträcka. Konsolidera resor och använda kortare sträckor för pendling.
2

Installera en tuning modul till din Duramax motor styrenhet. Avstämningen Modulen ansluts direkt till Duramax ECM, som ligger på förarsidan av motorn nära säkringsdosan med ECM egna kontakter. Dessa tuning moduler ger en betydande hästkrafter och vridmoment uppsving samtidigt som bränsleförbrukningen sänkts med ett blygsamt belopp. Dessa moduler börjar på runt $ 200 och upp som av 2010, vilket gör dem ett dyrt sätt att öka körsträckan på kort sikt, men väl värt kostnaden över en lång tidsperiod.
3

Ta bort överflödiga kilon från fordonet när den inte behövs. Den duramax görs för dragande tungt gods, men gör det i onödan kan släppa bränsleekonomi i de enda siffrorna. Avstå från dragande runt denna vikt när du inte behöver.
4

Beakta hastighetsbegränsningen. Fordon med Duramax LB7 få deras bästa körsträcka runt 55-65 mph. Ovanför dessa hastigheter tenderar körsträcka att erodera på grund av ökad vindmotstånd och arbetsbelastning motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143522.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.