Mina Silverado s Speglar fungerar inte

Oavsett om du felsöker ledningar till spegeln eller byta glaset eller hela bilden på dörren, sidospeglar på din Chevrolet Silverado är en viktig säkerhetsfunktion som håller din körning äventyr utan olyckor . Från tid till annan, kan komponenterna i alla fordon misslyckas på grund av slitage eller oavsiktlig skada. Att hitta dessa misslyckanden är nyckeln till säker körning, och det finns ett antal saker att titta på när du felsöker en spegel. Trasig säkring

En av de vanligaste orsakerna till en spegel för att sluta arbeta i en Chevy Silverado är en trasig säkring. Detta gäller särskilt på senare modeller som inkluderar funktioner såsom uppvärmd hölje för att smälta bort is, inbyggda skygglappar och mekaniska motorer som flyttar spegeln. Säkringsdosan för din Silverado är på förarsidan instrumentpanelen. Om säkringen för speglarna blåses, måste den bytas ut.
Wiring Frågor

Anslutning till motorer och komponenter i spegeln (särskilt när det gäller nyare modeller) är en annan fråga som kan plåga speglar på en Silverado. Chevrolet har gjort åt ledningarna för spegeln så enkelt som att ta bort spegeln paneler på insidan av dörren, snarare än hela dörrpanelen som i andra fordon. Fransiga trådar eller dåliga anslutningar måste skarvas eller ersättas för spegeln att fungera igen.
Smuts eller skräp

tiden, smuts och skräp kan bygga upp i höljet på Silverado Speglar, orsakar blockering som kan hålla spegeln rör sig när du behöver justera det. Fastställande av frågan är en enkel sak att ta bort själva spegeln och rensa skräp och smuts som kan ställas i växlarna eller ramen och hålla spegeln från att röra sig.
Batteri eller frågor Generator

En trasig generator eller ett dåligt batteri kan också orsaka speglarna på din Silverado att sluta arbeta. Kontroll av generator eller batteri med en digital multimeter är det bästa sättet att se om någon av dessa motordelar kan vara problemet, eftersom de reglerar strömmen till de olika elektriska komponenterna i lastbilen. Det enda sättet att lösa problemet är att antingen byta ut (eller båda) om du upptäcker att de har brutit samman.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143520.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.