Hur man tar bort Insprutningsmunstycken i en 4.3 Vortec

Bränsle direkt passera genom en uppsättning av bränslespridare i en bil, innan den gradvis bränd av motorn. Denna process är densamma i en 4.3 Vortec, som har två spridare. Bränslespridare har ett utbud av små fjädrar och spolar i sitt system och på grund av sin storlek, kan de gå sönder ibland, vilket innebär bränsleinsprutningsdonet kommer inte att fungera korrekt, och därför måste tas bort. Ta bort en insprutare från en 4.3 Vortec är en måttligt svår uppgift att slutföra. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Rags
Ratchet, utbyggnad och uttag
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Hitta avlång Schrader ventilen på bränsleskenan på höger sida av motorn. Skruva av Vortec s Schrader ventil med en stjärnskruvmejsel.
2

Lokalisera tjocka batterikabeln nära botten till vänster i insprutare och lossa den med en standard-sized skiftnyckel.

3

Koppla de tre kablarna som går in till 4,3 Vortec s insprutare. Använd dina händer för att försiktigt dra bort dem.
4

Skruva loss de två stora bultarna på höger sida av Vortec bränsle injektor som håller den till bränsle järnväg i Vortec. Du kommer att behöva använda ratchet, förlängning och uttag för att få ett fast grepp om dessa bultar i Vortec.
5

Tätt linda en trasa runt hela Vortec insprutare innan du tar bort den från 4,3 Vortec . Trasan kommer att stoppa någon olja läcker ut på dig och färgen på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143519.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.