1982 Chevy S10 specifikation

Chevrolet S10 är en kompakt lastbil som tillverkas av General Motors Corporation. Infördes 1982 för att ersätta Isuzu-byggda Chevy luv, fanns den tillgänglig i standard single-cab modell med en sex fot säng som inkluderade en 1.9L, fyrcylindrig motor med en extra V-6 version. Den S10 avbröts i 2004, 1982 ursprungliga modellen har blivit populär bland de mini-lastbil specialanpassade fordon entusiaster. Allmänna funktioner

1982 Chevy S10 fanns i tre olika utföranden: standard, idrott och top-of-the-line Durango. Standardfunktioner som ingår bakhjulsdrift, fyrväxlad växellåda, bänk sittplatser och dubbla sidospeglar. Dessutom ingår den främre delen av fordonet rektangulära strålkastare, bärnstensfärgade lampor hörn och en grill utformad med tre rader med sex rektangulära segment med Chevy symbol i mitten. En kromad grill var också tillgängliga som tillval.
Engine Performance

standard motor för 1982 Chevy S10 var 1.9L, fyrcylindrig modell som producerade 84 hästkrafter och upp till 101 foot-pounds av vridmoment. Den valfria 2.8L, sexcylindrig version erbjuds upp till 110 hästkrafter med 148 mul-pounds av vridmoment. Förutom de vanliga fyra-växlad manuell växellåda, var en valfri tre-växlad automatlåda och en femväxlad manuell version också tillgänglig. Den manuella växellådan versionen använde en stav-länksystem kopplingssystem.
1982 Chevy S10 Fuel Economy

fyrcylindriga, fyra-växlad manuell växellåda modeller varierade från 28 miles per gallon i staden och 40 mpg på landsväg medan fem-växlad manuell version erbjuds mellan 30 mpg i staden till 43 mpg på motorvägen. Den sexcylindriga, fyrväxlad manuell växellåda modeller varierade från 17 mpg i staden till 34 mpg på landsväg med fem-växlad modeller erbjuder mellan 22 mpg i staden till 34 mpg på motorvägen. De fyrcylindriga modeller med automatlåda erbjuds 25 mpg i staden och upp till 34 mpg på landsväg medan de sexcylindriga automatlåda versioner varierade från 16 mpg i staden till 33 mpg på motorvägen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143496.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.