Ford 1100 Traktor Specifikationer

Ford 1100 traktor belystes under åren 1979 och 1982 och var en uppgraderad modell från 8700 motsvarighet. Den 1100 är en idealisk maskin för odling och jordbruk entusiaster, eftersom det kan bogsera tunga maskiner med sina två hjul och fyrhjulsdrift kapacitet enhet. Traktorn är tillverkad av Shibaura Company i Japan. Men det var köpt av Ford som distribueras fordonet. Veta specifikationerna för denna traktor gör att du kan bedöma om det kan användas för dina specifika affärsbehov. Exteriör och specifikationer Wheel

Ford 1100 har en hjulbas som mäter 48 inches. Framdäcken mäter 4 av 12 inches och den bakre däck åtgärd 7 av 16 inches. De större bakhjulen möjliggöra större körning kontroll på ojämna och grova ytor. Traktorns framhjul innehåller cirka 36 inches av mönsterdjup, medan de bakre däcken har 41 inches av mönsterdjup, vilket möjliggör längre livslängd på däcken. Jordbrukarna kan också njuta av traktorns bakhjulsdrift, som använder cirka 13 hästkrafter.
Motor och specifikationer Transmission

Traktorn är utrustad med en dieselmotor som innehåller två cylindrar och tillverkades av Shibaura i Japan. Motorns kylsystem innehåller ca 201 liter kylvätska, medan oljan systemet rymmer högst 20 liter olja.

Ford 1100 s transmissionssystem är manuell, som belyser 10 framåt och två växlar bakåt. Traktorn kan färdas i hastigheter mellan 7 och 16 mph.
Additional Options

Ford 1100 traktor kan köpas med extra tillbehör som inkluderar ett klippaggregat , en snöslunga, en frontlastare och grävare. Dessa bilagor kommer att öka förmågor din traktor kan utföra, såsom snöborttagande, gräsklippning och dragande av stora bitar av jordbruksmaskiner.
Exteriör Specifikationer

Traktorn har en maximal vikt på £ 1131. och ligger på en höjd av 79 inches. Höjden på traktorgrävare transporter är cirka 80 inches och bilens markfrigång mäter 9,7 inches.

1100 traktorn är även utrustad med en lastare som drivs av ett hydrauliskt system. Lastaren har förmågan att transportera ca 540 kg. och kan dumpa lasten inom fyra sekunder. Skopan kan lyfta till höjder av 70 inches, i vilken det tar ca 6 sekunder att nå från marknivå. Lastarens 40-graders vinkel ger också operatörerna att enkelt manövrera nyttolasten i hård-till-access platser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143476.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.