Hur man använder en Flatbädd bärgningsbil

En flatbädd bärgningsbil använder en stor, tom säng att dra fordon. Ett hydrauliskt system tillåter sängen att sänkas i en vinkel för att bilda en ramp, som sedan gör det möjligt för fordon som skall lastas på sängen. Re-ingrepp hydraulsystemet lyfter och slätar ut sängen, ger ett enkelt sätt att transportera ett fordon som inte kan röra sig. Saker du behöver Truck användarmanual
Visa fler instruktioner
1

Tillbaka flatbädden bärgningsbil upp till fordonet som måste bogseras. Var noga med att placera den på rätt sätt. Se till att det är nära nog att vinschen, om det behövs, kan nå bilen. Men också se till att inte parkera så nära att det inte finns tillräckligt med utrymme för att sänka sängen till rampen positionen.
2

Sänk sängen till rampen positionen genom ingrepp i hydraulsystemet. Den exakta mekanismen varierar beroende på modell av lastbilen, så konsultera en manual för den modellen att lära sig exakt hur.
3

Placera bilen på rampen. Om fordonet är i skick, kan det enkelt drivs uppför rampen. Men i de flesta fall är lastbilen nödvändig grund av att fordonet är inaktiverad. I så fall bifoga vinschning systemet på underredet av bilen, och sedan koppla in vinschen för att dra bilen på rampen. Som med sänkmekanismen, de exakta stegen varierar, så konsultera manualen.
4

Höj rampen tillbaka till flak läge när bilen är fullastad och tryggt. Stegen för att göra detta är troligen den omvända för de steg som behövs för att sänka sängen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143475.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.