Clark Truckar Specifikationer

Clark truckar är lämpliga för ett brett spektrum av arbetsuppgifter inom många olika branscher . Från smalgången och eltruckar för att hämta gods från industriella lager rack , till tunga maskiner mer lämpad för byggarbetsplatser . Typer

Clark tillverkar flera olika typer av gaffeltruck. Dessa inkluderar pneumatiska lastbilar , lastbilar kudde och smala gångar . Dessa modeller är också drivs på olika sätt . Vissa , såsom smalgångstruckar , drivs med ett laddningsbart batteri . Dessa modeller är lämpliga för användning i lager där de kan användas för att manövrera varor i trånga utrymmen . Andra modellerna drivs av en intern brännbart motorn med dieselbränsle . Dessa typer av truckar är lämpade för tunga arbeten såsom bygg -och jordbrukssektorn .
Lyftkapacitet

Clark Truckar varierar i mängden vikt de kan lyfta. För batteridrivna truckar , är intervallet £ 2500 . till £ 6500 . De förbränningsmotorer modellerna har ett bredare kapacitet utbud och kan lyfta något från 3000 kg. till 18.000 Ibs.
Motor

Clark elektriska gaffeltruckar har inte en vanlig brännbar motor . Istället arbetar de på 36 volt eller 48 volt växelström battericellerna . De interna brännbara motormodeller har 52-100 hästkrafter och en automatisk växellåda . De överföring varierar från en enda hastighet typ till tre hastigheter typer .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143474.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.