Hur du anpassar en Semi Truck Sleeper

Sleepers ge ett hem hemifrån för lastbilschaufförer. Semi-lastbilar är utrustade med sovhytter att öka effektiviteten för långväga dumprar. En förare kan spara pengar på logi och mat med hjälp av sleeper fack för slappa, sova och äta. Material, teknik och utrustning val är tillgängliga för alla smaker när du anpassar en sovvagn. Saker du behöver
Semi-lastbil med sovhytt
Inredning planen
Visa fler instruktioner
1

Välj material för väggar och golv. Wall material inkluderar läder, vinyl, tyg eller paneler. Golv stilar inkluderar hårda, matta eller diamant-platta aluminium. Besluta om ett övergripande tema för sleeper designen. Färgpaletter matchar ofta utomhusfärg av lastbilen. Använd väggarna för lagringsutrymme. Lägg till anpassade dörrar och hyllor till lagringsenheter. Skapa en klädkammare genom att lägga till en bar tvärs över toppen av en hög lagringsutrymme att hänga dina kläder. Mindre utrymmen är praktiskt för förvaring av personliga saker eller verktyg. Lägg nyckel-manövrerade lås på alla dörrar i sovkupé för säkerheten.
2

Pick lämpliga sängplatser. Våningssängar är bekvämt för teamets förare. Typiska sliprar är utrustade med en dubbelsäng, men vissa semi-lastbilar kommer att rymma en full-size säng. Välj en full-size säng för en make och hustru. En hopfällbar säng kan stuvas när du använder den sovande för att äta eller slappa.
3

Köp ett litet kylskåp, mikrovågsugn och brödrost ugn för att laga mat i din sovvagn. Installera en växelriktare för att omvandla kraften lastbil batteriet till lämplig spänning för apparater. Lägg till en tabell som passar i den bakre väggen och fälls ner när sängen fälls upp. Lägg skåp för att hålla mat, matsal ware och pappersprodukter. Sittplatser stuvade under britsen kan nås när sängen viks undan..
4

Select-TV, DVD-spelare och stereo byggd speciellt för semi-trucks Utrustning gjord för semi-lastbilar är mindre, så det tar upp mindre utrymme i kupén och kräver mindre ström. Välj utrustning byggd för att klara de vibrationer av resor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143445.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.