Hur man byter en 2008 Dodge RAM Spark Plug

Välskött tändstift och tändstift kablar är synonymt med total motor hälsa. Detta är särskilt sant med 2008 Dodge RAM, vilket beror på fast motorprestanda att genomföra flera av de tunga uppgifter det används för. Det bidrar till att inspektera ditt tändstift från tid till annan att mäta deras tillstånd också, eftersom några tecken på slitage eller misständning kan tyda på att andra delar är i behov av reparation eller underhåll. För att undvika skador på motorn eller eventuella olyckor, bör du försökte bara pluggar förändring tändstift när motorn är kall. Saker du behöver
Ratchet och Hylsnyckelsats
Tändstift
Stålborste
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din Dodge RAM och lokalisera tändstiften på den övre delen av motorn. Du kommer att märka tändkablarna knutna till dessa pluggar.
2

Ta bort en enda tändkabeln genom att ta tag sin känga och dra försiktigt på det. Avlägsna samma tråd vid dess motsatta ände genom att dra den från maskinrum spolarna. Ta bara en tråd åt gången. Annars riskerar du att ha ditt pluggar eld i fel lägen.
3

Använd en hylsa förlängning och spärr för att ta bort tändstiftet genom att vrida den moturs. Använd en stålborste för att rensa ut huvudet innan du sätter i nya tändstift.
4

Skruva nytt tändstift i huvudet med händerna så långt det går. Använd sedan din Ratchet och Hylsnyckelsats att dra åt tändstiftet.
5

Anslut tändkabeln genom att snäppa fast den på tändstiftet boot och snäppa den på plats i tändspolarna. Upprepa denna process för de återstående tändstift.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143436.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.