3/4 tons lastbil lastgränser

Pickup lastbilar är användbara för dragande artiklar och hur mycket vikt de kan bära beror främst på deras vikt rating . Konstruktörer mickar i tre olika viktklasser som definierar hur mycket förare kan bära i sängen av lastbilen och inne i hytten . Överväganden

A 3/4 ton pickup har en axel och fjädrarna kan bära 1,500 pounds . Men tillståndet för axlar , fjädrar , däck och stötar bidrar till mängden vikt som är säkert att transportera i en lastbil . Slitna däck eller däck utan tillräckligt lufttryck skapa farliga förhållanden vid transport tunga laster .
Storlek

Förutom utnämningen som en 3/4 ton pickup , kan föraren kontrollera specifikationerna för sina lastbilar genom att titta på informationen i förardörren för klistermärke som identifierar funktioner i fordonet . Den totalvikt anger den totala vikten att lastbilen kan bära . Instruktionsboken kan också ge information viktbelastning . Den maximala vikt inkluderar vikten av fordonet och alla i den.
Däck

US Department of Transportation kräver högsta vikt att däcken klarar stämplas på däcken . Vikten rating för däck hittas efter däckdimensionen . Den Resurs bifogas denna artikel visar ett diagram över den högsta vikt i samband med belastningsgraden .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143428.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.