1988 Jeep Comanche Interior specifikation

Den 1988 Jeep Comanche var en pickup som släpptes nio olika utföranden. Dessa utföranden inkluderade två-och fyra-wheel-drive Pioneer, två-och fyra-wheel-drive Laredo, två-hjulsdrivna Eliminator, fyra-wheel-drive Chief, standard-två-wheel-drive, standard fyra hjul enhet och automatisk fyrhjulsdrift. Alla Comanche modeller har två dörrar. Interiör

Laredo och Eliminator modeller både plats för upp till två passagerare, medan de övriga utföranden har plats för tre. Alla passagerare måste sitta i framsätet. Den Eliminator är den enda modell som har en varvräknare för att mäta varv per minut på instrumentbrädan. Den fria höjden kommer ut till 39,4 inches, och benutrymmet är 43 inches. Utrymmet mellan axlarna lika 55.3 inches, och hip utrymme är 55,3 inches.
Mätningar

Alla Comanche modellerna är 71.7 inches bred och 63,7 inches tall. Den Eliminator och Chief modeller är 179,2 inches lång, medan alla andra versioner är 194 inches lång. Chefen väger in på £ 2810., Och Eliminator väger £ 3040. De övriga Comanche lastbilar är £ 2955. Den svarvdiameter mäter 41,3 meter för varje Comanche modell.
Ström

Comanche finns med tre olika motorer. Alla modeller men Eliminator levereras som standard med en 2,5-liters rak-fyra motor och 121 hästkrafter, medan Eliminator innehåller en 4,0-liters I6 motor och har 177 hästkrafter. De fyra-wheel-drive Pioneer finns även med en 4,0-liters motor, men det är en V6 och inte en I6. Den automatiska fyra-hjulsdrivna modellen kommer med en fyra-växlad automatisk överväxel. Alla övriga Comanche lastbilar levereras som standard med en femväxlad manuell överväxel.
Fuel

Alla fyra-hjulsdrivna modeller, men chefen har en 18-gallon bränsle tank. Chefen och två-hjulsdrivna modellerna innehåller en 16-liters bränsletank. Två-hjulsdrivna modellerna få 21 miles per gallon i staden och 24 mpg på landsväg. Automatisk växellåda fyra-hjulsdrivna modeller får 18 mpg i staden och 23 mpg på landsväg. Manuell växellåda fyra-hjulsdrivna modellerna uppnår 20 mpg i staden och 23 mpg på landsväg.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143426.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.