Clark C500-30 gaffeltruck Specifikationer

Clark Equipment Company, en ledande tillverkare av gaffeltruckar och andra verktyg och mekaniska delar, grundades 1917. Den första gaffeltruck tillverkade företaget var Tructractor som möjliggjorde anställda lätt att dra stora laster. Idag har Clark fortsatt förbättring på innovationer och har infört många andra truckar, inklusive 1984 s C50030. Däck

C50030 är utrustad med solida däck som ger en mer slitage och dess motstånd mot punkteringar. Denna truck är solida däck är gjorda av material som innehåller fast gummi och gjuten plast föreningar. Den C50030 s solida däck tillåter gaffeltruck att bära tyngre laster utan operatörerna oroa blowouts eller punktering. Dessa däck tillåter gaffeltruck att röra sig långsamt och högre precision än däcken motsvarighet pneumatiska.
Load Capacity

C50030 har en lastkapacitet på 3000 pounds. Vid lastning av förstärkta stål gafflarna är det viktigt för operatörerna att se till att deras last är mindre än eller lika med kapaciteten. Den C50030 fungerar bäst när mitten av lasten, och kanterna är som minst. Stora avstånd mellan dessa två punkter skulle kunna äventyra operatören eftersom gaffeltruck kan välta eller tappa sin last.
Mast

C50030 mast består av metallplattor att lyfta, sänka och luta material. När lasten som transporteras till mastens samverkande skenor ger stöd för lasten så att den förblir stående på trucken. Denna gaffeltruck mast storlek är 188 SS, vilket indikerar att gaffeltruck kan lyfta 188 inches från golvet.
Transmission och Specifikationer Motor

Clark C50030 har en automatisk växellåda och servostyrning. Den 4-cylindrar motorn är tillverkad av Mitsubishi Motors. Trucken kan inte resa på snabba hastigheter som den är avsedd att förflytta sig mellan 5 och 18 miles per timme. Eftersom C50030 inte har en hastighetsmätare, är det viktigt att följa företagets regler och föreskrifter rörande fordonets hastighet.
Bränsle och andra specifikationer

C50030 drivs av gasol bensin och lagras i tankar bakom förarhytten. Ligger på baksidan av kabinen är en blinkande orange ljus som tillåter arbetstagare att vara medveten om när gaffeltruck är i drift. En annan säkerhetsfunktion på C50030 är en omvänd signal. När den placeras i vända gaffeltruck kommer att signalera andra anställda med ett larm som indikerar bakåt rörelse.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143413.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.