Hur få mer makt i min lastbil

Om du äger en lastbil, kan du vara intresserad av att anpassa det som skiljer från mängden. Många tillägg och boosters prestanda är tillgängliga om det är ditt mål. Lägga mer makt till en lastbil kan göra lastbilen billigare genom att sänka underhållskostnaderna, medan slutändan öka tillfredsställelse värde. Med rätt handverktyg och några timmars fri tid, kan du förbättra din lastbil genom att lägga mer kraft. Naturligtvis alltid rådgöra med en kvalificerad professionell om specifika tillämpningar och möjliga konsekvenser. Saker du behöver Truck
kick-flow luftfilter kit
Performance avgassystem
Performance chip
dieseltillsats
Instruktionsböcker
Verktyg
Visa fler instruktioner
1

Research märke, modell och år av lastbilen för att köpa rätt prestanda tillägg. Att köpa rätt delar för en viss lastbil kommer att se till att de passar ordentligt och öka chanserna för kvalitet prestanda.
2

bort hela intaget lager luft och installera en ny high-flow luftfilter enligt anvisningarna . Välkonstruerad luftintag ger stora ökningar i hästkrafter och acceleration eftersom de tillåter obegränsat luftflöde till motorn.
3

Ta bort den gamla avgassystemet. Lägg ett system prestanda avgassystem nu att du har en mer effektiv friflytande intag systemet. Detta kommer också att öka effekt och prestanda, samtidigt som den erbjuder bättre bränsleekonomi.
4

Lägg extra hästkrafter och vridmoment genom att installera en prestanda chip. Dra ut fabriken chip och ersätta det med prestanda chip. En föreställning chip kommer att omskola truckens datasystem för en mer effektiv leverans av bränsle till motorn.
5

Lägg en högpresterande additiv dieselbränsle för att förbättra den totala lastbil kraft och prestanda, bränsleeffektivitet och öka livslängden för dieselmotorer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143378.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.