Detroit Locker 225S10 Installationsinstruktioner

Tractech s NoSPIN Detroit Locker 225S10 automatisk positiv låsning dragkraft differential har använts i ett brett spektrum av medeltunga till tunga GM lastbilar och andra fordon specialitet och applikationer. Förarna har kommit att förvänta sig en skillnad i hanteringen av det som erbjuds av standardavvikelsen. De ökar kraftigt dragkraft, förhindra hjulspinn och strömavbrott om ett hjul tappar fästet, och de utgör skillnader i fjädringsväg på ojämna ytor. Deras sätt att flytta genom inkoppling och urkoppling är hörbart, och vridmomentet överföringen är märkbar. Installation av 225S10 kräver avancerade tekniker färdigheter. Saker du behöver Flighter Detroit Locker 225S10 kit med märkt diagram
Bruksanvisning
Air skiftnyckel
Wrench sortiment
Momentnycklar
Differential smörjmedel
Delar bad med obrännbart rengöringsmedel
Shop trasor
Visa fler instruktioner
1

Kolla fordonsaxeln /tillverkare instruktioner för att installera en differential på din modell eller program, eftersom de kommer att variera. Dessa är allmänna instruktioner som är så allmänna som möjligt, samtidigt som de kan användas för 225S10 också, så skjuta till tillverkaren om det finns en konflikt.
2

recension fordonets axel /tillverkare för avlägsna differentialen från axeln. Per tillverkarens rekommendationer, avlägsna kuggkransen och differentierad fallet från axeln bäraren.
3

Markera fallet halvor för korrekt återmontering senare. Dra öppna datorlådan och ta bort original differential delar i förvaringspåsar. Förvaras utom det ursprungliga differential fallet, bultar och kuggkrans. Lämna in och ta inte bort kuggkransen och lageraggregaten kon.
4 delar måste vara så rena som dessa växellådor.

Använd en ren icke-brandfarligt lösningsmedel för att tvätta den differentiella fallet, dess bultar, kuggkrans och lageraggregaten. Noggrant undersöka varje rengjorda delar för skador, rost och slitage. Byt ut eventuella skadade du hittar bara med originaldelar utrustning tillverkaren eller sådana som godkänts av tillverkaren. Ta alla tryckbrickor ur differentiella fallet.
5

Rengör och inspektera drivaxel ändarna. Leta efter och ta bort all metall grovhet, sedan noggrant undersöka hela axeln för oegentligheter. Kontrollera att axelns splines och NoSPIN differential side splines redskap stämmer exakt.
6 Dra åt bultarna exakt spec, och inte över-vridmoment.

Ställ differentialaggregatet in kuggkransen hälften av fallet. Låt hållaren bulten på plats för nu. Montera den andra halvan av fallet, exakt matchar markeringarna du gjorde när du öppnade den. Bolt det på plats att se till att vridmoment till tillverkarens specifikation. Nu kan du ta bort hållaren bult, mutter och brickor, men spara den för framtida bruk.
7

Skjut drivaxlarna i de splines sidodreven i differentialen. Montera differential och kuggkransen enheten i ren axelhuset, kontrollerar att huset är rent. Avsluta monteringen följer din modell tillverkarens specifikationer. Fyll på huset med tillverkarens rekommenderade smörjmedel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143360.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.