Hur du gör din egen Truck Canopy

Inte alla har rum i deras garage att parkera sin lastbil. För dem som vill skydda sin bil från elementen, är en baldakin ett relativt billigt alternativ. Vid utformning av en lastbil kapell, måste du se till att den är tillräckligt stor för att du enkelt köra din lastbil under taket. PVC-rör är ett utmärkt byggmaterial eftersom de är billiga och har en mängd kopplingar som tillåter dig att enkelt bygga en ram. Eftersom PVC-rör är ett lätt byggmaterial, måste du säkra din canopy till marken. Saker du behöver
Måttband 1-tums PVC rör
Marker
Bågfil
4 1-tums PVC 3-punkts kontakthus beslag Sida 2 1-tums PVC 4-vägs kontakt beslag
Rope
Stakes
Tarp
Saxar
Snap klämma
Visa fler instruktioner
Förbereda Material
1

Mät dimensioner av din lastbil. För att bygga ett kapell som riktigt passar din bil, måste du mäta dess längd, bredd och höjd. För att säkerställa tillräckligt spelrum, extra till 3 meter på varje dimension.
2

Mät och skär PVC-rör till längd. Du behöver sex ben inlägg kapas till höjden mätningen, fyra rör för sidorna (dela längdmätning i hälften och skär två rör för varje sida), och tre rör kapas till bredden mätningen. Gör alla de nedskärningar med en bågfil.
3

Skär tarp till storleken. Den tarp bör täcka hela toppen av kapellet (bredd och längd mätning) och förlänga en extra fem inches på varje sida. Addera montera ramen
4

Lay ut rören i deras ungefärliga position. Placera 3-vägs armaturer i hörnen och 4-vägs kopplingar mellan rören längs sidorna.
5

Fäst 3-vägs kopplingar till fyra av benet inlägg. Du behöver inte någon lim eftersom beslagen och rören går samman ordentligt. Anslut två ben postningar tillsammans med ett av rören kapas till bredden mätningen.
6

Infoga en av sido rören i den öppna änden av varje 3-vägs koppling.
7

Bifoga ett 4-vägs koppling till den fria änden av en sida pipa. Placera de vinkelräta öppningar så att en riktad nedåt och de övriga ansikten mot den motsatta sidan av kapellet. Montera sidan röret från den andra halvan av soltaksramen till den andra sidan av kopplingen.
8

in de två återstående sträckan tjänster till de nedåtriktade öppningar 4-vägs armaturer. Sätt i sista inlägget i den inåtvända öppningar 4-vägs passande att slutföra ram.
Final huvanordning
9

Mät och skär fyra längder av rep använder för att säkra huven till marken. Repen bör vara tillräckligt lång för att vinkla bort från ramen på en 45-graders vinkel. Knyt ett rep till var och en av de fyra sidorna rören.
10

Knyt den fria änden av repen till en lång, metall spel som kommer att krossas i marken.
11

Lay tarp overtop av hyttens ram. Placera den så att kanterna på tarp överhäng ramen. Säkra tarp på ramen med tryckknappar klämmor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143353.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.