Överdimensionerade Load Begränsningar

för lastbilar som färdas på motorvägen, som bär en oversize belastning skapar flera frågor. Det finns nationella regler som måste följas vid dessa truckar. Lastbilar med denna storlek belastning måste också färdas långsammare än de med en normal storlek belastning. Det finns flera begränsningar som gäller för överdimensionerade laster. Federal Begränsningar

staterna har individuella krav för överdimensionerade laster, men för lastbilar som kommer att korsa statsgränser finns federala begränsningar också. Ett fordon med en oversize belastning kan inte vara mer än 80.000 pund. Varje axlar kan inte ha ett överskott på mer än £ 34.000. på det, och ett fordon med en hjulaxel är begränsad till 20.000 £. Dessa begränsningar är för fordonets säkerhet och andra bilister medan på broar.
Undantag

Undantag för storlek och vikt kan göras av staten. Undantag kan kräva en avgift betalas. För att beviljas ett undantag lasten inte ska kunna delas. Om att dela lasten utan att skada den eller påverkar dess förmåga att sändas kan åstadkommas, är ett undantag normalt inte beviljas.
Tillstånd
p Det är ibland tillfällen då en last behöver ett tillstånd. Exempel innefattar rörliga hus eller båtar. I dessa fall måste ett tillstånd utfärdas. Om du reser genom flera stater tillstånd skall utfärdas i varje stat.
Kostnader

Kostnader för transport av överdimensionerade laster varierar beroende på flera faktorer. Om belastningen är större än den federala regler tillåter, kommer kostnaderna att bli högre. Den faktiska kostnaden kommer att bestämmas av slutlig vikt och lastens höjd samt hur många tillstånd lasten måste komma igenom. I vissa stater, kan kostnaden variera beroende på hur många län i det tillståndet att lastbilen kommer att resa igenom. Skatter och andra avgifter som normalt läggs på också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143351.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.