Felsökning parkeringsljuset på en 1987 Toyota Pickup

parkeringsljuset på 1987 Toyota pickup truck är en av de tre lamporna på din bakljus församling. Om parkeringsljuset själv är fel, betyder det ett problem med parkering glödlampa. Om alla tre lamporna på bakljus församling är fel, betyder det en säkring fråga. Båda problemen är enkla lösningar som bara kräver en skruvmejsel och en ny glödlampa eller säkring. Den 1987 Toyota pickup använder 15A säkringar för dess bakljus säkring och en nr 3057 glödlampa för sin parkeringsljus. Saker du behöver
ren trasa
stjärnskruvmejsel
Reservlampa
Reservsäkring
Visa fler instruktioner
1

Vrid truckens motorn. Öppna bakluckan. På den inre sidan av lastbilen, bakom slutsignaler är två skruvar. Lossa skruvarna med en stjärnskruvmejsel.
2

Dra bakljusaggregat ut så långt du kan. Detta kommer att avslöja kabelhärvan. Koppla ur selen från baksidan av aggregatet. Avlägsna enheten från fordonet.
3

Ta bort de två skruvarna som håller uttag till baklyktan montering. Dra ut den mellersta uttaget på enheten genom att vrida den moturs. Dra glödlampan ur uttaget och använd en ren trasa för att driva den nya lampan i sockeln. Installera inte den nya lampan med bara händer, eftersom det kan skada lampan.
4

Placera uttaget tillbaka i aggregatet. Sätt tillbaka de två skruvarna för montering och anslut kabelhärvan. Placera enheten tillbaka in i lastbilen och installera de båda fästskruvarna. Stäng bakluckan.
5

Öppna huven. Ta bort locket panelen från säkringsblocket. Hitta "TAIL LAMP" säkring. På undersidan av locket panelen är en säkring extractor.
6

Ta ut säkringen med en säkring extraktor och ersätta den med en identisk 15A säkring. Placera locket panelen tillbaka till säkringsblocket och stäng huven.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143346.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.