Hur anpassar jag en Silverado 1500?

Enligt US News bil recensioner, rankar 2011 Chevy Silverado nr 1 i full storlek pickup lastbilar. En av anledningarna till att den Silverado 1500 är så populärt är att lastbilen är mångsidig. En Silverado kan anpassas för att möta behoven hos nästan alla förare eller familj. Dessa lastbilar kan snabbt anpassas och uppdateras för att uppfylla kraven i ett arbete lastbil för ett företag flotta eller familjeföretag. Customizationalternativen är nästan obegränsade. Saker du behöver
Silverado 1500
Anteckningar
Kamera
Visa fler instruktioner
1 Anpassa din Silverado snabbt med en anpassad färg jobb.

Anpassa din Silverado 1500 exteriör genom att tillämpa en ny lack och dekaler. Racing stripes eller ränder stift kan appliceras med dekaler.
2 Mirror färgton är en enkel anpassning.

Installera fönster färgton på framsidan, baksidan och sidorutor. Inte bara kommer det att förändra bilens utseende, kommer det att ge dig ett visst skydd från solen under körning. Följ alla lokala, staden och staten lagar om nyansen jobbet så att du inte minskar synligheten och din säkerhet.
3 Lägg en liner flaket för att skydda din investering.

Installera en spray-on flaket liner för din Silverado 1500 flaket. Fodret skyddar flaket från repor och små bucklor, vilket kommer att blockera rost från start. Fodret kommer också lägga lite av buffert för att skydda saker som transporteras i sängen.
4 Installera förstklassiga högtalare är en enkel uppgradering.

Installera en navigering och satellitradio combo eller en navigation-dvd combo-systemet i Silverado 1500 streck. Lägg högkvalitativa kablar, högtalare och diskant för att uppgradera och anpassa ditt ljudsystem.
5 backkamera systemet kan förebygga och minska antalet olyckor.

Installera ett bakre system view kamera på din Silverado 1500. Med vissa grundläggande ledningar färdighet, kan du ansluta en kamera som kommer att skicka en bild på instrumentpanelen, vilket minskar risken för olyckor när du säkerhetskopierar. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143330.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.