Hur installerar jag Trä i en 1965 Chevy Truck?

Huruvida dess flottan sidan modellen, med dess längre säng och distinkt huva veck som spår hela vägen tillbaka till bakluckan, eller steget side modell med sin kortare säng och klassiskt runda fendrar, är det 1965 Chevy truck ett gemensamt samlat amerikansk klassiker. Från dess finare grill med minimal krom på bakluckan präglade med Chevrolet namnskylt, det finns inte att ta miste det. Ersätta den ursprungliga sängen trä med en säng kit --- inklusive nya Chrome bult remsor --- är en bra pricken för någon restaurering. Saker du behöver
Tigersåg
Hammer
Stålborste kit
säng med bultar och hårdvara
Impact pistol
Visa fler instruktioner
1 < p> Klipp bultarna som håller sängen brädor med en tigersåg underifrån lastbilen. Gör snitt strax ovanför muttern, knacka bulten ner i gamla säng ved om det behövs för att ge extra utrymme för bladet. Tryck de kapade bultarna upp genom sängen och dra ut dem med låstången.
2

bort sängen remsorna med en pry bar, om det behövs, att lyfta dem från mellan brädorna, ta bort skivorna från kanal längs botten av den främre bädden panelen och längs den vinkellisterna vid sidorna av sängen. Vägglist är den en-tums metall horzontal remsa längs sidan av sängen. Skrapa rost eller lös färg under de gamla brädor med en stålborste. Addera 3

Montera externa styrelser bredvid sängen sidorna, montera dem under vinkellisterna. På flottan sidan modellen kommer varje säng sida har två stycken, en framför hjulnavet, en bak. På steget sidan modellen, är kanten ombord en bit från hytt till bakluckan. Markera bulthålen i vinkellisterna på styrelser och dill ett hål i varje markerad plats med en 3/8-tums bit.
4

Montera en bult genom varje hål i vinkellisterna. Montera muttrarna på undersidan med en bricka och handdra för nu. Montera de återstående korten enligt diagrammet i ditt kit. Lämna utrymme mellan styrelserna för remsorna metall säng. Leta efter hålen i ramen för korrekt avstånd.
5

Installera sängen remsorna börjar på utsidan. Montera de svarvade ner kanterna på varje remsa i spåret längs kanterna av bäddens brädor. Montera en bult genom varje hål och dra åt dem med en bricka och mutter underifrån. Arbetet på insidan av sängen tills alla remsor är installerade.
6

Borra ett hål genom varje styrelse i bakluckans slutet där de möter den bakre fönsterbräda. Borra underifrån, upp genom hålet i metallen tröskeln. Tvinga inte lite, låta den skär igenom den andra sidan långsamt för att undvika splittring.
7

Montera en bult, bricka och mutter på varje bräda. Dra åt alla muttrar i sängen underifrån med en effekt pistol. Ställ kopplingen försiktigt för att förhindra över åtstramning, vilket kan skrynklar sängen remsor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143328.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.