Hur ta reda på vad Transmission Din Silverado Has

Ett fordon transmission är en mekanisk term för systemet som ändrar redskap som fordonets hastighet ökar. Det finns två huvudsakliga typer av överföringar: Automatiska växellådor förändringar på egen hand och manuella växellådor kräver att föraren växla manuellt. Kontroll för att se vilken typ av transmission dina Silverado använder bara tar några minuter. Saker du behöver
Bruksanvisning
Vehicle Identification Number
Visa fler instruktioner
1

avgöra om överföringen är manuell eller automatisk. Om det finns en pinne eller växelspak till höger om förarstolen då vet överföringen är manuell. Automatiska växellådor har inte en växel som är synlig inifrån fordonet.
2

Öppna instruktionsboken. Instruktionsboken kommer vanligtvis ange vilken typ av transmission din Silverado har. Enligt specifikationerna delen av handboken kommer vanligtvis att ge ytterligare och specifika uppgifter om fordonets transmission.
3

Skriv ner ramnumret (VIN). VIN-nummer är placerad på förarsidan av bilen. På instrumentbrädan, på den nedre vänstra sidan där vindrutan och instrumentbrädan möts är ett metallband som innehåller VIN-nummer på din Silverado.
4

Ring återförsäljaren eller tillverkaren. Med VIN-nummer händig, kontakta återförsäljaren eller tillverkaren och be om uppgifter om din Silverado överföring. De kommer att kunna leta upp din bil baserad på VIN-nummer och ger dig de uppgifter som begärs om överföringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143327.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.