Hur man installerar en dragkrok i Malvern, Pennsylvania

dragkrokar gör dragande cyklar, båtar, husvagnar och andra släpvagnar last med din egen bil möjligt. Dragkrokar kan vara tillfällig, kanske för en semester eller flytta. Eller så kan de vara fasta installationer, exempelvis för en ivrig idrottsman som ofta kommer dra en släpvagn med båtar eller ATV. Dragkrokar är vanligast på lastbilar och terrängbilar, men du kan också installera många dragkrokar på bilar. Om du bor i Malvern, Pennsylvania - ligger strax utanför Philadelphia - det finns några platser i närheten som erbjuder delar dragkrok och professionell installation. Instruktioner
1

Forskning rätt dragkrok för din bil. Storleken på din bil kommer att bestämma vikten och längden på vad du kan dra från en cykel rack till en båt. Därifrån kommer du att kunna välja rätt skumt. Ett fast tungan hitch har en integrerad kula plattform som inte kan tas bort, medan en Undercar mottagare stil hitch har en behållare för insättning speciell boll fästen eller cykelställ. En vikt-bärande dragkrok för släpvagnar till 2.000 kg. är bäst för kompakta bilar, medan sport utility fordon och pick-up lastbilar kan dra betydligt mer, upp till 17.000 pounds, med en vikt-distribution system.
2

Köp din skumt och accessoarer. Att juridiskt bogsera last behöver du en dragkrok boll, en boll mount kit och bogsering ledningar. Du måste också veta storleken DRAGKROK av trailern kommer du att hitching till ditt fordon och den totala vikten för släpvagnen och dess last. I Malvern, i december 2010, kan du köpa dessa delar vid U-haul dragkrok Super Center eller Van Man Inc., båda belägna på Lancaster avenyn.
3

Ha en professionell installation din dragkrok. Med ledningar inblandade och säkerhet överväganden, bör de utan mekanisk erfarenhet överväga en professionell installation. I Malvern, det finns två dragkrok handlare som tillhandahåller installation service: U-Haul Trailer Hitch Super Center och Van Man Inc.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143324.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.