Information om hur man lägger ett trägolv styrelse i en Ford flaket

Från de rundade klassiska linjer av de tidiga Ford Trucks i trettio-eller fyrtioårsåldern, till torget nosed F-serien i slutet av 60-talet och tidiga 70-talet, Ford lastbilar är bland de mest kända amerikanska klassiker. Förutom mekaniska och kropp arbete, är ett av kännetecknen för en grundlig restaurering uppmärksamhet på detaljer. En av de detaljer som kan få förbises kan göra stor skillnad i slutfinish av din lastbil: installation av ett nytt trä säng kit. För att göra projektet enkla, köpa ett kit trä säng för den modell av lastbilen du planerar att återställa. Saker du behöver
kit säng trä för Ford inklusive hårdvara
Impact pistol Tigersåg
brytjärnet
Hammer
Drill
Impact Gun
Show Fler Instruktioner
1

Skär huvudena från bultarna som håller de ursprungliga golvbrädorna på plats med en tigersåg. Gör snittet på undersidan, ovanför muttern. Knacka bultarna upp genom bädden med en hammare och dra loss dem med klo slutet av hammaren.
2

Ta bort de gamla brädor och metallband säng med ett spett, om det behövs. Börja i mitten av sängen och arbeta dig ut.
3

Sand ramen av sängen med 100 slippapper för att ta bort rost och flagor. Prime ramen med spray primer och låt etiketten rekommenderade tiden för torkning.
4

Montera de två utanför kantsektionerna först. För sängar med inga externa fendrar har du fyra skära bitar på varje sida, två bakom hytten framför hjulhuset och två bakom den framför bakluckan. För sängar med stora externa fendrar, två utanför brädor passar tätt mot den släta sängen. Bänd vinkeln trimma upp en aning, efter behov, för att passa de brädor på plats.
5

Mark och borra hål i styrelser där ett hål visas i metall vinkellisterna. Använd en 3/8 tum bit.
6

Montera de återstående center styrelser enligt diagrammet som kommer med din sats, Space dem ca ¼ tum isär, med säng remsor bulthålen visar i mellanrum mellan brädor. Montera sängen remsor, en mellan varje par av brädor, genom att montera övervikta kanter i spåren skurna i långa kanter säng styrelser.
7

Sätt en bult i varje hål i vinkel trimma runt kanten av sängen och i sängen remsorna mellan brädor. Kontrollera att det lilla torget under skruvskallar passar perfekt i det fyrkantiga hålet i varje band.
8

Tråd en mutter och bricka på varje skruv från undersidan av bilen. Dra åt varje skruv med en effekt pistol för att säkerställa att de är tätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143312.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.