Hur man lär sig att vända en traktor

Säkerhetskopiera en traktor-trailer är en av de svåraste delarna av en drivande jobb. Förare av singel-enhet fordon lära sig att backa sina fordon utan att sätta tankar i mekanik uppbackning. En traktor och släp gör motsatsen till vad en bil gör när du säkerhetskopierar: Istället för den bakre delen av fordonet kvar att gå när du vrider ratten åt vänster, går det rätt och vise versa. Semi-lastbilschaufförer kan inte se vad som finns bakom deras bil, så de måste vara vaksamma när du säkerhetskopierar så att de inte stöter i något. Saker du behöver
20 koner
Visa fler instruktioner
1

hitta en stor tom parkeringsplats. Produktionsanläggningar har ofta tomma parkeringsplatser finns på helger och efter kontorstid.
2

Gör en 15-fot bred gränd framför din bil med din kottar. Placera 10 koner på varje sida, 20 meter från varandra.
3

Kör fram till slutet av ditt släp är på framsidan av konen gränden.
4

Ställ dina bromsar och få ut ur lastbilen. Promenera runt lastbilen för att se till att det finns någonting bakom vagnen.
5

in i bilen, sätt på dig en saftblandare och tutar din luft horn gång. De blinkers och signalhorn signal till andra att du säkerhetskopierar. Sätt ditt lastbil i backväxeln och gå rakt tillbaka genom gränden. Om din släpvagn börjar att komma ur linje, slå upp lite på ratten i den riktning som baksidan av transporten går tills vagnen är rakt bakom lastbilen. Tillbaka trucken tills vagnen är även med de sista konerna.
6

Öva vända lastbilen tills du har möjlighet att backa bilen noggrant.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143303.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.