Semi Trailer Specifikationer

En semi trailer kännetecknas av avsaknaden av en framaxel. Semitrailer är inte fristående, de kräver en dragbil att dra dem till och från sina platser. Utan traktorn, kan de inte röra. Dessa riggar ofta kallad långtradare, eller semi-lastbilar. När en semi inte är ansluten till en traktor, den har ben nära fronten som stödjer dess vikt. Dessa riggar har en mycket större kapacitet än vanliga lastbilar, och är ganska lättmanövrerad även i dåligt väder som lera och snö. Den trailer

Den vanligaste typen av påhängsvagn är trailer. Denna slutna behållaren används för att hala in en mängd olika gods, inbegripet varor, icke-hållbara livsmedel och även hushållsartiklar när människor anställa en mover. Den vanligaste trailern är 53 meter lång, det finns även vagnar som varierar i längd från 28 till 48 fot. De flesta vagnar är 8 meter bred, men det är också möjligt att hitta några trailers som är 8.53 meter bred. Trailer höjd inte begränsas i lag, men de flesta tillverkare bo runt 13 fot. Den genomsnittliga dubbel axel traktortrailer väger cirka £ 34.000. Den tomt släp själv kan vara 10.000 till 15.000 pund, men eftersom släpet inte kan röra sig utan att traktorn är riggen alltid vägas samman. Den maximala en traktor släp kan väga utan att få ett särskilt tillstånd är £ 80.000.
Variationer

Förutom slutet trailer, det finns ett antal andra semitrailers till specifika behov. I likhet med trailer är den kylda släpvagn eller kylfart. Används för att dra färskvaror, detta är en trailer med en kylenhet vid fronten. Det finns också biltransportfartyget semi, med två rader av bilar parkerade på ramper bakom traktorn. Tanker halvfabrikat används för att dra allt från mjölk till bränsle och har en tunnformad kropp med olika ventiler för påfyllning och extrahera vätska från tanken.
Interiör

Det finns också variationer inne i trailern. Dubbeldäckare trailers erbjuder alternativ för stapling pallgods och maximera utrymmet. Lucka funktionen trall som sänker när släpvagnen frånkopplad från traktorn. Detta kan hjälpa till med lastning. Trall och automatiska hissar också hjälpa föraren med lastningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143299.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.