Wheel Specifikationer för en 1993 Toyota Pickup Truck

1993 Toyota pickups har enkla hjul specifikationer, men det är viktigt att veta lite mer om sin design innan man börjar på reparationer. Till exempel pickups är fyra-wheel-drive, har effektiva bakre låsningsfria bromsar och fick nya ABS-system som standard på alla SR5 V6-modeller. Den ABS var tillval på SR5 4-cylindriga pickups. En annan faktor värt att överväga är att moderna 4WD SR5 V6 designer har 31-tums däck endast när lättmetallfälgar beställs. Allmänna överväganden

Bestäm om du reparerar, förbättring, modernisering, uppgradering eller helt enkelt behålla din Toyotas hjul och komponenter hjul innan du gör några ändringar. Valet av hjul och tillbehör beroende på önskat resultat för fordonet. Om din pickup används främst för transport-och off-road arbete, kanske dyra, prålig legeringar inte är lämpligt eller kostnadseffektivt. Överväg starka, skyddande hjulsidor, reparationer på däck eller reservdelar istället.
Byte hjullager

1993 pickup hjullagren kan bytas framgångsrikt med Koyo, Ruville eller FAG lager som passar Base, DLX och SR5 modeller med någon Toyota Pickup motor. Enligt återförsäljaren Car Stuff, bör de inte kosta mer än mellan $ 9 och $ 15 säljs individuellt.
Nya lättmetallfälgar

För ett attraktivt komplement till din fordon, och ytterligare men kostsamma stabilitet, prova Toyota fälgar pickup legering. De mäter upp till 48 inches med 7,5 inches (maximal diameter av maximalt djup). Enligt Fälgar, kan Toyota hjul beställas, packas och levereras inom 24 timmar. Skräddarsydda MAG hjul (magnesium racing hjul) är gjutna av en aluminiumlegering spindel (de centrala ekrarna i lättmetallfälg) eller en stålfälg och gjuten aluminiumlegering spindel, eller ens en tvådelad stål.


Mått och installation
Hjul

Fälgar rapporterar att större diameter fälgar är mest populära bland Toyota pickup konsumenter. Kombinationen av hjul och däck, bredden och diametern på den fälg, borrning och borrhål och höger hjul trim och accenter hjul kan förbättra prestanda och körupplevelse på lastbilen. A 4 -, 5 - eller 6-lug-nut hjul med en 14-till-20-tums diameter är den bästa utgångspunkten, men du kommer att behöva rådgöra med en specialist på tillverkning av hjul reservdelar att få hjulet byggdes som passar dina lastbil exakt. Hjulmuttrarna är bultarna som håller hjulet och hjulet lock eller legering på plats, och hålla däcket rullar av när fordonet rör sig.
Wheel bekosta reparationer

Leta efter en sex-ekrad hjulsida, vilket ger mest skydd och täckning. Det ska vara 6 muttrarna tillgängliga för att hålla locket på plats. En högkvalitativ single-stål sex-talade lock kan kosta upp till $ 70, vilket förklaras av Fälgar. Hjulsidor kallas i modern jargong som "skinn." Muttrarna och mössor ofta säljs separat, så med detta i ditt pris och din slutgiltiga beslutet. Leta efter en livstidsgaranti på din valda produkt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143269.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.