Chrome Tips för Pickup

Om du vill lägga till lite krom accent till din pickup, det finns en enorm eftermarknad tillgängliga för att ge dig massor av alternativ. Kromdetaljer kan variera från elegant klassiskt till chockerande, och chanserna är goda att du kommer att kunna hitta den kromade del du letar efter på nätet eller på en eftermarknad truck butik. Galler

Ett vanligt tillägg för pickup lastbilar är att ersätta truckens lager galler med en som är krom. En mängd krom galler finns tillgängliga. Du kanske vill installera en kromad grill som liknar den i bilen och omfattar lastbilstillverkaren logotyp. Andra alternativ är vanligt grillar utan logotyp och flashiga grillar med kromade grafik såsom eld.
Hjul

Chrome-stil hjulsidor är en billig förändring att göra på ett pickup, men vem som helst med en kräsna öga kan berätta att de är bara hjulsidor. Istället kan ersätta din lastbilens stock hjul med kromade fälgar vara ett sätt att lägga mer blixt och glans till ditt fordon. Chrome fälgar finns i nästan vilken stil du kan tänka dig, från tama till vilda.
Exhaust

Du behöver inte byta ut pickup hela avgassystemet att göra det flashier. Lägga krom avgassystem tips till slutet av varje rör ger lastbilen ett nytt utseende från baksidan och ge intryck av att hela avgassystemet har kromad. Avgassystem tips finns i en mängd olika stilar och former.
Body Accents
p Det finns många fläckar på pickup lastbilar som kan dra nytta av små kromdetaljer. Dessa inkluderar dörrhandtag, gas tanklocket, facklor fender, logotyper och bokstäver, stänkskydd, räls säng, huva skopor, steg och ljus barer. Ibland lite krom kan gå långt. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143267.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.