2005 Ford 150 Pickup specifikation

Fords fullstora, F-serie pickup har funnits på marknaden i över 60 år. F-150, helt omgjorda 2004, med en djärvare yttre utseende, mer lyxig interiör och fler klippningar, lagt till en extra motor till Arsenal 2005. 2005 finns med tre motorer, tre hytter och sängar, samt fem trim: XL, STX, XLT, Lariat och FX4. Motor och växellåda

Lariat och FX4 modellerna finns endast med en 5,4-liters, V-8 motor med 300 hästkrafter och 365 pund fötter vridmoment. Denna motor är ett alternativ på XL och XLT modeller. Tvåhjuliga XL, STX och XLTs kommer som standard med den nyligen införda, 4,2-liters V-6 med 202 hästkrafter och 252 pund fötter vridmoment, medan de fyrhjulsdrivna modellerna kommer med en 4,6-liters V-8 med 231 hästar och 293 pund fötter vridmoment. Standard på Lariats och FX4s, och som tillval på andra, är en fyra-växlad, automatisk överväxel. Standard på XL, STX och XLT modellerna är en femväxlad manuell växellåda. Genomsnittlig bränsleekonomi i staden är ca 15 mpg, medan på motorvägen är det 18 mpg. Den maximala nyttolasten är £ 2300. och den maximala släpvagnsvikten är £ 9300.
Fjädring och styrning

FX4 modellerna finns endast med deltid, fyrhjulsdrift, medan andra är tillgängliga med bakre tvåhjulig, samt deltid, fyrhjulsdrift. Samtliga modeller har oberoende, dubbla triangellänkar suspension med en krängningshämmare och främre spiralfjädrar. I det bakre, det finns en stel-axel, blad-fjädersystem. Både fram och bak är utrustade med gas trycksatta chocker. Också standard på allt är hydrauliskt kraftsystem hjälpa rack-and-pinion styrning.
Interiör och Space

XL och STX modeller finns tillgängliga med regelbundna eller förlängd förarhytter, XLTs och FXS med regelbundna, utökade och besättning hytter samt lariats, endast med förlängd eller besättningen. Utökade hytterna har små, bakdörrar som endast öppnas när de främre är öppna, medan manskapshytter har oberoende dörrar. Samtliga modeller levereras som standard med en 40-20-40 front, split-bänk, med valfria skopor FX4s och lariats. I den bakre är 60-40, uppvikt, split-bänkar. Främre benet och takhöjd är 41 inches. Förlängda hytter erbjuder 40 inches av utrymme och 33 inches av benutrymme, samtidigt manskapshytter erbjuder 40 och 39 inches, respektive. XLTs komma med läder och alla andra med trasa. FX4s har valet av läder och xls kan välja vinyl. XL-modeller har 78 - och 96-tums sängar. Alla andra modeller har 66 - och 78-tums, XLTs har också 96-tums säng. Alla modeller har A /C, en AM /FM-stereo med CD-spelare (utom xls), tilt-styrning och två eller tre eluttag. Xls och STXs har manuella lås och fönster, medan de andra har makt. Addera Safety

Alla modeller har fyra ventilerade skivbromsar, låsningsfria bromsar, krockkuddar och sido- Dämpelement. Alla finns med varselljus. För bättre hantering i halt väglag FX4s har en differentialbroms (detta är ett tillval på övriga modeller). Bakre parkering sensorer finns på XLT, Lariat och FX4 modeller.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143266.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.